Γιορτή της γυναίκας: Εκπτώσεις, προσφορές και δωρεάν υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα!

0

Με αφορμή Παγκόσμιας Ημέρας της γυναίκας σήμερα 8 Μαρτίου, πολλά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, nail studios αλλά και δήμοι και φορείς, παρέχουν εκπτώσεις ακόμα και δωρεάν υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, είτε μέχρι και αρκετές μέρες μετά. Βρήκαμε για εσάς σούπερ οικονομικές ή ακόμη και δωρεάν υπηρεσίες για να τιμήσετε τη φύση σας δεόντως!


Mc Arthur Glenmcarthurglen_logo
Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen γιορτάζει την ημέρα της Γυναίκας και σας προσκαλεί να ανανεώσετε τη διάθεση και το στιλ σας! Επισκεφθείτε την Τετάρτη 8 Μαρτίου το εκπτωτικό χωριό και πραγματοποιήστε τις αγορές σας από αγαπημένα designer brands, απολαμβάνοντας 20% επιπλέον στις ήδη μειωμένες τιμές, αποκλειστικά για μία μέρα. Η προσφορά ισχύει για τις γυναικείες, ανοιξιάτικες συλλογές σε συνεργαζόμενα καταστήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα του http://www.mcarthurglen.com/gr/mcarthurglen-athens/gr/

Hondos Center
hc

Τα Hondos Center γιορτάζουν την ημέρα της γυναίκας! Μόνο για λίγες ημέρες, έως 40% έκπτωση στα αρώματα και έως 20% στην ανοιξιάτικη συλλογή ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ!

Κομμωτήρια Οικονομάκης
ikonomak

Επιπλέον 15% έκπτωση σε όλα τα είδη κομμωτηρίου βάζοντας τον κωδικό 8MARCH κατά την αγορά σας, από το e-shop του.
Δες περισσότερα εδώ

Sephora
sephoraΟ αέρας που αποπνέεις ως γυναίκα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που μένουν στη μνήμη των γύρω σου!  Ό,τι άρωμα και να του δώσεις, βρες το με έως -40% στα #Sephora!

Δωρεάν μακιγιάζ και μανικιούρ απο το ΔΙΕΚ Σύρου!
Το τμήμα Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΔΙΕΚ Σύρου προσφέρει δωρεάν για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ και μανικιούρ για να λάμψετε στη βραδινή σας έξοδο.

Οι σπουδάστριες και οι εκπαιδεύτριες του τμήματος θα σας υποδεχθούν με ιδιαίτερη χαρά την Τετάρτη 8 Μαρτίου από τις 16:30 έως 19:30 στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ Σύρου στο Ξηρόκαμπο (2ο Γυμνάσιο Σύρου).

Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος στο Αίγιο
Η Ένωση Γυναικών Ελλάδος (Ε.Γ.Ε.) – Παράρτημα Αιγίου, με αφορμή την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, διοργανώνει δωρεάν Γυναικολογικό Έλεγχο, συνεχίζοντας την μακρόχρονη κι επιτυχημένη συνεργασία με το Μαιευτικό – Γυναικολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, και το Π.Ε.Δ.Υ.-Μονάδα Υγείας Αιγίου, για τις γυναίκες της περιοχής μας.

Οι ενδιαφερόμενες (ασφαλισμένες κι ανασφάλιστες) μπορούν να προσέλθουν, αναφέροντας ότι είναι από την Ε.Γ.Ε. – Παράρτημα Αιγίου, έχοντας μαζί τους -όσες έχουν – τη ροζ κάρτα, ως εξής :

  • α) Στο Π.Ε.Δ.Υ.- Μονάδα Υγείας Αιγίου (Κλεισούρας 1, 1ος όροφος) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Δευτέρα 6/3/17, Τετάρτη 8/3/17 και Παρασκευή 10/3/17 , από ώρα 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. Εκεί θα υπάρχει Μαία για να παίρνει το τεστ και γιατρός γυναικολόγος-μαιευτήρας για ερωτήσεις, ή περαιτέρω εξετάσεις αν χρειαστεί.
  • β) Στο μαιευτικό Γυναικολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αιγίου, τις εξής ημέρες και ώρες: Τρίτη 14/3/17, Τετάρτη 15/3/17, Πέμπτη 16/3/17, Παρασκευή 17/3/17, από ώρα 9 π.μ έως 12 π.μ., όπου θα υπάρχει Μαία για να παίρνει το τεστ και να κάνει ψηλάφηση μαστού. Η θέση του/της γιατρού Γυναικολόγου-μαιευτήρα, ως γνωστό, είναι ακόμη κενή. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2691059409 .

Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να γνωρίζουν ότι το τεστ Παπανικολάου, γίνεται καθημερινά στο Νοσοκομείο Αιγίου και στο Π.Ε.Δ.Υ. Αιγίου, για ασφαλισμένες κι ανασφάλιστες.

Women Only Gym στη Πάτρα
Το Women Only Gym στη Πάτρα, επειδή αγαπά τις γυναίκες και θέλει με κάθε ευκαιρία να το δείχνει, μας έχει την καλύτερη προσφορά για την »Ημέρα της Γυναίκας»!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι στις 6, 7 και 8 Μαρτίου, να πιάσετε τα »100» και να τρέξετε στο Women Only Gym, για να κάνετε την εγγραφή σας με ΜΟΝΟ 100 ευρώ για ετήσια συνδρομή! Τέλειο; Εννοείται! Και… θέλετε να ακούσετε και το καλύτερο; Αν είστε από τις γυναίκες που βαριούνται να ασκηθούν μόνες τους, τότε μπορείτε να πάτε παρέα και να επωφεληθείτε μία ακόμη καλύτερη προσφορά, στην οποία τρία άτομα μαζί κερδίζουν ετήσια συνδρομή με ΜΟΝΟ 80 ευρώ, η κάθε μία!

*Αν διαθέτετε κατάστημα ή εταιρία και παρέχετε κάποια έκπτωση ή αν γνωρίζετε άλλες εκπτωτικές ή δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα λόγω της ημέρας, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο info@singleparent.gr για να τα συμπεριλάβουμε.

Χρόνια πολλά γυναίκες!