Ντριιιν…αυτό το ξυπνητήρι-δονητής μπορεί να αφυπνίσει κάθε γυναίκα στην ώρα της! (φωτό)

0

Κορίτσια, αμάρτησα. Επαρασύρθηκα και διασύρθηκα και στα πατώματα για εκείνο εγώ σύρθηκα. Όλη την εβδομάδα ίσα, που βγήκα από το σπίτι για τα βασικά (μην πεθάνω και της πείνας πάνω, που χρειάζομαι ενέργεια) και ο λόγος είναι σοβαρός: Ονομάζεται «Ξυπνητήρι – Δονητής». Είναι ένας πανέξυπνος δονητής – γκατζετάκι, ο οποίος γλιστρά κρυφά και πονηρά μέσα από το εσώρουχό σου, αφού έχεις ρυθμίσει το ξυπνητήρι και ξυπνάς το πρωί λόγω οργασμού και όχι λόγω αυτού του ενοχλητικού μπιπ, μπιπ, μπιπ, που σου ταράζει το νευρικό σύστημα. Θέλω να πω, ποια θα θέλει να πάει για ύπνο, όταν γίνεται ολόκληρο πάρτι μέσα στο βρακί της;

Το ξύπνημα είναι σταδιακό, καθώς η ηδονή αυξάνεται. Έχει και κουμπί snooze. Το ξέρω, γιατί το χρησιμοποιώ πιο πολύ απ’ ότι χρησιμοποιώ το μίξερ στα γλυκά ή τη χύτρα στην κουζίνα. Έχει 30 επίπεδα, είναι αθόρυβο και επαναφορτιζόμενο. Με ξεκουράζει, με χαλαρώνει και με ξεσηκώνει παράλληλα. Όλα μαζί.

Όταν έφτασε με το ταχυδρομείο την περασμένη εβδομάδα, δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το επόμενο πρωί. Αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω αμέσως, ήθελα να γνωριστώ μαζί του, πριν τα «φτιάξουμε». Έτσι δεν γίνεται σε μία σχέση; Ήθελα κι εγώ να είμαι σέξι στην αρχή. Ήταν τόσο συναρπαστικό.

Μετά την πρώτη χρήση, έχασα τον αυτοέλεγχό μου, το μυαλό μου, τα αυγά και τα πασχάλια μαζί. Ταίριαζε απόλυτα στην ανατομία μου. Ξεκίνησα με την πρώτη ταχύτητα, λες και ήταν αμάξι, αλλά γρήγορα έβαλα πέμπτη.

Ξέρεις, πώς είναι, όταν σε αγγίζει κάποιος ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί, που πρέπει και θες όλο και περισσότερο. Μετά την πέμπτη ταχύτητα, που είχα πιάσει, δεν υπήρχε επιστροφή. Και το σπίτι να έπιανε φωτιά, και δέκα σκύλους λυσσασμένους να αμολάγανε να με φάνε, εκεί θα καθόμουνα.

Μετά από αυτό το…κρεσέντο ηδονής, σκέφτηκα να ενεργοποιήσω το ξυπνητήρι του, για να…«χτυπήσει» ξανά σε 8 ώρες ή θα ήταν too much; Πάντα ήμουν άνθρωπος της περιπέτειας, οπότε προχώρησα.

Και τα πάνω και τα κάτω χείλη μου χαμογελούσαν διάπλατα το επόμενο πρωί. Ξύπνησα τα παιδιά μισή ώρα αργότερα, για να πάνε σχολείο και μέχρι να φτάσουμε, με ρωτούσαν, πως και ήμουν τόσο χαρούμενη και κεφάτη πρωί πρωί (συνήθως δεν είμαι ιδιαίτερα ομιλητική τα πρωινά). Ήταν λίγο αμήχανο όλο αυτό, αλλά θυμήθηκα, ότι εγώ είμαι το αφεντικό και δεν ήμουν υποχρεωμένη να απαντήσω.

Μετά το σχολείο, γύρισα σπίτι, έβαλα πλυντήριο και έπιασα το μαγείρεμα. Κάτι όμως με «έτρωγε», έψαχνα δεξιά και αριστερά γύρω μου να δω, τί μου φταίει. Τελικά, κατάλαβα, ότι ανυπομονούσα να ξαναπάω στο κρεβάτι να «παίξω» με τον καινούργιο μου φίλο. Ήδη μου έλειπε. Παράτησα το φαγητό μισομαγειρεμένο και έτρεξα να τον βρω.

Μισούσα, που μισούσα το μαγείρεμα, ευκαιρία έψαχνα. Από ταχύτητες, έπιασα μέχρι και την τρίτη. Δεν χρειάστηκε παραπάνω. Τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή κι αυτό ήταν το σημαντικό.

Αν φοβόμουνα, μην κάνω καμιά ζημιά στον κόλπο μου με το νέο μου παιχνίδι; Φοβόμουνα.

Αν σκέφτηκα να πάρω μαζί μου το νέο μου παιχνίδι στη δουλειά; Το σκέφτηκα.

Αλλά δεν το πήρα. Δεν ήθελα να με δει κανείς και ειδικά το αφεντικό μου να κυκλοφορώ με εκείνο το τεράστιο, βλακώδες χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Ήταν ιδιωτική η στιγμή και ιδιωτική έπρεπε να παραμείνει.

Έστειλα e-mail σε εκείνη την αυθεντία, που το εφηύρε ευχαριστώντας τον για το καλύτερο δώρο, που μπορούσε να μου κάνει. Τον ρώτησα, πώς του ήρθε να φτιάξει κάτι τόσο μεγαλοφυές. Ήθελε πολύ κόπο και προσπάθεια, μου είπε. Η ιδέα του ήρθε ξαφνικά ένα πρωί, όταν η φίλη του μπήκε κάτω απ’ τα σκεπάσματα και τον ξύπνησε με έναν ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο, είπε.

Μπράβο, να ‘ναι καλά η φίλη σου. Μη την χωρίσεις ποτέ και πάντα επιτυχίες εύχομαι.

Για να λέμε, όμως, και τις αλήθειες μας, καλό το γκατζετάκι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν σύντροφο. Είναι καλύτερο να ξυπνάς το πρωί και να σε αγκαλιάζει με τα ζεστά του χέρια και όχι μόνο από το να «παίζεις» με ένα κρύο, νεκρό αντικείμενο.

Ο δονητής-ξυπνητήρι την κάνει, πάντως, τη δουλειά του και με το παραπάνω. Μπορείς να τον πάρεις έξω μαζί σου στη βόλτα σου, να κάνεις την προεργασία σου και να τα δώσεις όλα, όταν γυρίσεις πίσω σπίτι. Δεν είναι και σίγουρο, ότι θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις έξω. Και στην τελική δεν είναι ντροπή να ζητήσεις από το σύντροφό σου να σε παρασύρει σε κανένα πάρκινγκ και να σε…περιποιηθεί με τον τρόπο του, πριν ολοκληρώσεις σπίτι με τον καινούργιο σου «εραστή».

Και για όσες από εμάς είμαστε μόνες, είναι καλό να γνωρίζουμε, ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας δονητής-ξυπνητήρι να κάνει όλη τη… βρωμοδουλειά. Αν θέλεις κι εσύ αυτό το ιδιαίτερο…ξυπνητήρι θα το βρείς εδώ https://www.littleroosterstore.com/products/little-rooster

Πηγή: scarymommy.com