Ζώζα Μεταξά: «Όταν μια οικογένεια είναι μονογονεϊκή είναι πάντα δύσκολα»

0

Όταν έμεινε έγκυος στην Κόνυ, η Ζώζα Μεταξά ήταν μόλις 19 χρόνων. Άφησε σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της λόγω της εγκυμοσύνης;

«Ναι, σίγουρα. Αλλά δεν θα το άλλαζα, θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό το παιδί μου από την καριέρα μου. Όταν είσαι τόσο μικρή, σου φαίνεται λίγο ζόρικο, αλλά ήταν επιλογή μου. Ήθελα από μικρή να γίνω μητέρα. Μάλιστα ήθελα να κάνω και μεγάλη οικογένεια. Άσχετα που δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα».

Όταν χώρισε από τον Λευτέρη Πανταζή αγχώθηκε με το κομμάτι της ανατροφής της κόρης της;

«Οταν μια οικογένεια είναι μονογονεϊκή είναι πάντα δύσκολα. Να σου πω ένα καθημερινό παράδειγμα: όταν είναι και οι δύο γονείς μαζί και σε παρακούει σε κάτι το παιδί, εσύ λες: «θα έρθει ο μπαμπάς σου και θα τα πούμε». Σε άλλη περίπτωση, καλείσαι να παίξεις και τους δύο ρόλους».

Αν γύριζε τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζε τον τρόπο που μεγάλωσε την Κόνυ;

«Ισως θα έπρεπε να ήμουν πιο αυστηρή σε μερικά θέματα. Αν ρωτήσεις βέβαια την Κωνσταντίνα δεν θα σου πει ότι ήμουν χαλαρή, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήμουν λίγο πιο «σκληρή». Ακόμα και τώρα. Περνάει πάντα αυτό που θέλει η Κωνσταντίνα. Μπορεί να αντιδράσω σε κάτι και να μη μου μιλάει κι εγώ θα αρχίσω να την παίρνω τηλέφωνα. Εγώ είμαι αυτή που λυγίζει πρώτη», εξομολογείται η ίδια στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/