Δεν είσαι μόνο μάνα είσαι και γυναίκα. Και κάθε μόνη μαμά αξίζει να αγαπηθεί!

0

Είσαι μόνη μαμά αλλά είσαι επίσης και γυναίκα που έχει ανάγκη από συντροφιά, επιθυμία να είναι ποθητή, και λαχτάρα να νιώσει ένα χάδι από κάποιον που δεν είναι το παιδί της. Δεν θες να νιώθεις μόνη πια και θες έναν σύντροφο με όλα όσα έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει. Πριν όμως αρχίσεις να βγαίνεις με κάποιον θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Είσαι έτοιμη;

Ένας καλός τρόπος για να το καταλάβεις είναι να πείς με αυτοπεποίθηση τα εξής :

«Έχω αποδεχτεί ότι είμαι μόνη μαμά».

Είσαι μόνη μαμά,  θα πρέπει να το αποδεχτείς και να είσαι εντάξει με αυτό για να είναι και οι άλλοι. Καμιά φορά εμείς οι ίδιοι σαμποτάρουμε τον εαυτό μας.

» Νιώθω άνετα επειδή είμαι μόνη μου».

Νιώθεις ότι δεν πρέπει να βγαίνεις συνέχεια και δεν ντρέπεσαι επειδή πας για ύπνο από τις 8 το βράδυ διότι είσαι εξαντλημένη και δεν νιώθεις την ανάγκη να είσαι κολλημένη με το κινητό σου, ώστε οι διαδικτυακοί σου φίλοι να σου κρατάνε συντροφιά.

Παρόλα αυτά, δεν θες να βολευτείς επειδή είσαι μόνη σου, και να χάσεις την ανάγκη να αρχίσεις να βγαίνεις ξανά. Δεν θες να χαθείς μέσα στην λογική του, » Έχω τα παιδιά μου, την καριέρα μου και τα κοινωνικά δίκτυα, οπότε γιατί να μπώ στη διαδικασία να τρέχω πίσω από κάποιον που θα χρειάζεται την ενέργεια μου, το χρόνο μου, και ίσως στο τέλος πληγώσει την καρδιά μου;»

Δεν είναι λάθος να βαριέσαι, λάθος είναι να μένεις στην απομόνωση.

» Δεν μπορείς να με κάνεις να νιώσω γεμάτη γιατί είμαι ήδη».

Νιώθεις γεμάτη και αυτό είναι ενδιαφέρον, σαγηνευτικό, κεντρίζει τον άλλο και τον κάνει να θέλει περισσότερα από εσένα. Είσαι τέλεια μέσα στις ατέλειες σου και αληθινή. Πολύ απλά αυτό είναι που σε κάνει αξιαγάπητη.

» Ξέρω ότι το να είμαι μόνη μαμά με κάνει πιο επιθυμητή και όχι λιγότερο».

Έχεις παιδί και αυτό είναι υπέροχο, δεν είναι όμως κάτι που σε καταδικάζει. Έχεις πλέον όλα όσα χρειάζεται μια μητέρα, και έχεις όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά για μία σύντροφο.

Είσαι δυνατή, ξέρεις τι θες και τι χρειάζεσαι, δεν παίζεις παιχνίδια, ξέρεις πως να περνάς καλά και είσαι οργανωμένη. Ξέρεις να δίνεις στους άλλους, και  πως να αγαπάς αληθινά.

» Ναι είμαι μαμά αλλά  πρώτα είμαι γυναίκα».

Ναι είσαι μαμά, αλλά είσαι επίσης και γυναίκα. Μην το ξεχνάς. Τι πρέπει να κάνεις για να το νιώσεις; Ξεκίνησε να φροντίζεις και να προσπαθείς για να τον εαυτό σου. Κάνε ένα μπάνιο με κεριά, φρόντισε να πας γυμναστήριο και νιώσε σέξυ. Αγόρασε ένα καινούριο δαντελωτό σουτιέν, και κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις σαν μια σέξυ γυναίκα. Φρόντισε λοιπόν τον εαυτό σου, αγόρασε του ένα δώρο, και φρόντισε να είσαι η προτεραιότητα σου.

Δείξε στον εαυτό σου αγάπη, το χρειάζεται.

Πηγή : http://www.yourtango.com/