Νεαρή γυναίκα βιντεοσκοπεί την έκτρωσή της και εξοργίζει (βίντεο)

3

Η 25χρονη Emily Letts, πρώην ηθοποιός και σύμβουλος αμβλώσεων (!) αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τη δική της έκτρωση για να δείξει -όπως αναφέρει-στο κόσμο, ότι η διαδικασία δεν είναι τίποτα το…τρομακτικό!

Σε ένα άρθρο της στο Cosmopolitan, εξηγεί ότι ήθελε απλά να δείξει πως η έκτρωση δεν είναι κάτι τόσο επίφοβο όπως πιστεύεται και πως υπάρχει και η θετική όψη της…άμβλωσης…
Υπάρχει όμως θετική πλευρά στην άμβλωση;

Πολλά χρόνια τώρα εργάζομαι ως σύμβουλος σε θύματα βιασμών. Έχω κρατήσει τα χέρια των γυναικών-θυμάτων βιασμού την ώρα που περνούσαν τη διαδικασία της έκτρωσης. Κι ενώ δεν είναι κάτι που εγώ προσωπικά θα επέλεγα, έκανα τα πάντα για να τις δείξω την αγάπη και την υποστήριξή μου όσο αντίθετη και αν ήμουν σε αυτό που έκαναν. Γιατί όσο και αν διαφωνούσα, ήταν αδιαμφισβήτητα, η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους.

Δείτε σχετικά: Ευτυχισμένη ανύπαντρη μητέρα: Κι όμως υπάρχει!

Σε αντίθεση με την Emily Letts -η οποία υποστηρίζει πως από τη πρώτη στιγμή που έμαθε ότι ήταν έγκυος, ήξερε πως ήθελε να κάνει έκτρωση- οι γυναίκες που έχω γνωρίσει λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είναι στη πλειοψηφία τους πολύ συναισθηματικές και προβληματισμένες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Πρώτη φορά στη καριέρα μου, συναντώ γυναίκα που αντιμετωπίζει την έκτρωση όπως η Emily. Και ως μητέρα που είμαι έχω ένα λόγο παραπάνω, να θεωρώ τη στάση της, του τύπου «Ναι γειά σας, μια έκτρωση θα ήθελα» τουλάχιστον εξοργιστική και ασεβής απέναντι στις υπόλοιπες γυναίκες.

Όσοι εμπλέκονται σε αμφιλεγόμενες συζητήσεις περί εκτρώσεων, από όποια πλευρά και αν βρίσκονται,  έχουν κάτι κοινό: Τον φόβο τους ότι η έκτρωση θα χρησιμοποιηθεί από πολλές γυναίκες ως μέσο αντισύλληψης και δυστυχώς η Emily με την ιστορία της και τον τρόπο που την αντιμετωπίζει, δικαιώνει αυτό το φόβο.

Δεν είναι η απόφασή της να κάνει έκτρωση που προκαλεί αλλά η απόφασή της, να τη βιντεοσκοπήσει και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο. Το παρακάτω βίντεο είναι σύντομο και δεν δείχνει λεπτομέρειες αλλά οφείλω να ομολογήσω πως όσο το παρακολουθούσα ένιωθα απίστευτα άβολα.  Σε αντίθεση με τη πρωταγωνίστριά του.

Πηγή: http://www.sheknows.com/

Μήνυμα από το Singleparent.gr
Σαν Singleparent.gr δεν εκφέρουμε ποτέ προσωπική άποψη στα άρθρα που δημοσιεύουμε.
Συγχωρήστε μας που στο εν λόγω άρθρο θα κάνουμε μια εξαίρεση για να πούμε πόσο ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ το βρίσκουμε, χωρίς φυσικά να αναφερόμαστε στην επιλογή κάθε γυναίκας, η οποία είναι προσωπική και σεβαστή.
Αναφερόμαστε αποκλειστικά στην απόφαση της συγκεκριμένης κοπέλας να βιντεοσκοπήσει μια τέτοια εμπειρία σαν να είναι βάφτιση ή γάμος, υποβιβάζοντας την ουσία της. Στο τρόπο που πλασάρει δημόσια την έκτρωση, ως κάτι «ανώδυνο» ή «όχι τόσο τρομακτικό».
Οκ γι’ αυτή τη κοπέλα μπορεί η έκτρωση να μην ήταν τόσο τρομακτική και επώδυνη. Ας ρωτήσει όμως και το έμβρυο. Μπορεί να έχει άλλη γνώμη…
Σας ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτή μας τη παρέμβαση και σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση!