Βιωματικό σεμινάριο Life Coaching, «Κροίσοι στην κρίση»!

0

Τι σκεφτόμαστε όταν ακούμε τη λέξη «κρίση»; Πόσο μας τρομάζει; Ποιους τομείς της ζωής μας επηρεάζει; Μήπως τη σχέση με τον ίδιο  μας τον εαυτό; Πώς διαχειριζόμαστε αυτή την «κρίση»; Προχωράμε με θάρρος στο πλάνο που έχουμε χαράξει ή μαζευόμαστε στον εαυτό μας; Βγαίνουμε στη δράση ή μένουμε στην ακινησία;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην περάσει τουλάχιστον μια κρίση κάποια στιγμή στη ζωή του. Για τους περισσότερους από εμάς η κρίση γίνεται ιδιαίτερα έντονη και αγχωτική όταν «χτυπά» σε θέματα Υγείας, Σχέσεων ή Οικονομικά. Αυτό που χρειάζεται είναι κατ’αρχήν να αντιληφθούμε ότι υπάρχουν τρόποι έξυπνης διαχείρισης της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε.  Στη συνέχεια να μάθουμε τεχνικές και τρόπους όχι μόνο για να θωρακίσουμε αλλά και για να ενισχύσουμε τον εαυτό μας ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα σας δοθούν τα «Εργαλεία» που χρειάζεστε για να βελτιώνετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο. Θα αποκτήσετε τη βεβαιότητα του ποιος είστε, θα θυμηθείτε τι έχετε ήδη πετύχει και κυρίως που θέλετε να πάτε από εδώ και μπρος. Η επιτυχία είναι ζήτημα ευθύνης, γνώσης και ικανότητας. Από εσάς εξαρτάται!

Το βιωματικό σεμινάριο Life Coaching  «Κροίσοι στη κρίση» από τις Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη και Νάντια Γεωργίου, είναι αφιερωμένο στο να βρούμε τον αποτελεσματικότερο τρόπο για να διαχειριστούμε τις κρίσεις που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας, όχι μόνο σήμερα, την περίφημη εποχή της οικονομικής δυσχέρειας στην Ελλάδα, αλλά κάθε ημέρα.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ώρα έναρξης: 10.30

‘Ωρα λήξης: 18:00

Κόστος Συμμετοχής: 70 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Τηλ: 6947 56 9893 και 6936-978745
Email:marealaoutari@gmail.com και info@itsmylife.gr

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη σχετική πρόσκληση.

 photo mareainvitation3_zps9ba0cd6c.jpg