Πάνω σε ένα καυγά με τον άντρα μου αρχίσαμε να χτυπάμε ο ένας τον άλλον. Πώς θα τον ξαναδώ ερωτικά;

Καλησπέρα.Αντιμετωπίζω ένα δίλημμα και δεν ξέρω, πώς να το χειριστώ.

Ο άντρας μου και εγώ έχουμε πολλές διαφωνίες σαν ζευγάρι, αλλά πάντα τις λύνουμε, όχι μπροστά στο παιδί.

Χθες ειχαμε εναν καυγα οπου μου βγηκαν ολα στην επιφανεια για οσα εχω στερηθει μαζι του και το πραγμα ξεφυγε και χτυπησαμε ο ενας τον αλλον. Πρωτη φορα συνεβη αυτο αλλα οτι σηκωσε χερι πανω μου εστω και χαστουκι δε το δεχομαι. Μου ζητησε συγνωμη αμεσως και οτι θολωσε αλλα του ειπα οτι θα τα ξεχασω αλλα το χαστουκι θα στοιχειωνει την ερωτικη μας ζωη.

Κάθε φορα που θα παει να με αγγιζει θα τον αποφευγω γι’ αυτο το λογο. Αν ειχα καποιον να με στηριζει θα επαιρνα το παιδι και θα εφευγα αλλα δεν εχω κανεναν να παω και δε θελω να χωρισω.

Πως θα τον ξαναδω ερωτικα; Δεν θελω να με αγγιζει πια και δεν ξερω, αν θα το ξεπερασω συντομα.Τι με συμβουλευετε ως ειδικοι;

Ευχαριστώ εκ των προτέερων.

Απαντάει η Σύμβουλος Σχέσεων κυρία Βίκυ Κάουλα

Αγαπητή φίλη,

Με τις λίγες πληροφορίες που μας δίνεις δεν μπορώ να έχω εικόνα για το πώς είναι η σχέση σου με τον άντρα σου, καθώς και τι διαφορές κατά καιρούς έχετε αντιμετωπίσει και έχετε λύσει και εάν πραγματικά έχουν επιλυθεί ή εμφανίζονται με άλλη μορφή. Δεν δίνεις στοιχεία για το πώς νιώθεις για τον άντρα σου, για το εάν είσαι ευχαριστημένη από τη σχέση σας και την κοινή ζωή σας.

Διαφαίνεται πικρία από πλευράς σου για ανεκπλήρωτες επιθυμίες, οι οποίες όμως δεν μπορώ να καταλάβω εάν ήταν επιλογή σου να εγκαταλείψεις ή εάν σε πίεσε ο άντρας σου παρά το ότι τις είχες εκφράσει ρητά και κατηγορηματικά να μην τις υλοποιήσεις. Φαίνεται βέβαια ότι με όποιον τρόπο και να έγινε αυτό τώρα σε πιέζει και σε πνίγει και καταλογίζεις ευθύνες στον άντρα σου γι’ αυτές. Σκέψου πάνω σε αυτό για να καταλάβεις πώς δεν πραγματοποίησες κάποια πράγματα που ήθελες και τι μερίδιο ευθύνης έχεις κι εσύ σε αυτό και αναλογίσου εάν μπορείς να τα πραγματοποιήσεις τώρα.

Σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό και το ότι χτυπήσατε ο ένας τον άλλον και πάλι σκέψου πώς εκτυλίχθηκαν τα πράγματα και φτάσατε σε αυτό το σημείο να βγείτε εκτός ορίων. Σκέψου πώς το συνδέεις με την ερωτική σας ζωή και εάν ξύπνησαν μέσα σου εικόνες του παρελθόντος του δικού σου ή κάποιου από το στενό σου περιβάλλον.

Για να αποφασίσεις εάν τελικά θα φύγεις ή όχι σκέψου πάνω στη σχέση σου και τι πραγματικά θέλεις για εσένα και μετά πάρε τις αποφάσεις σου.

Για ό,τι χρειαστείς, στη διάθεσή σου.

Βίκυ Κάουλα
Life & Business Coach
Σύμβουλος Διαπροσωπικών Σχέσεων
Προσωπικής Ανάπτυξης & Ενδυνάμωσης
Εκπαιδεύτρια Διαζυγίου
Κινητό: 6936-820600
Email: Vicky.Kaoula@gmail.com

Μπορείς κι εσύ να υποβάλλεις το ερώτημά σου, στους ειδικούς του Singleparent.gr εδώ ενώ καλό είναι προηγουμένως να ρίξεις μια ματιά στο νέο μας ευρετήριο εδώ, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει ήδη απαντηθεί!