Βρήκα ένα αντρικό εσώρουχο που δεν είναι δικό του. Υποψιάζομαι ότι ο άντρας μου, είναι ομοφυλόφιλος…

0

Δεν το πιστεύω ότι το γράφω, αλλά πιστεύω ότι ο σύζυγος μου είναι gay. Έχουμε δύο μικρά παιδιά, και πάντα πίστευα ότι έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση, καθώς είμαστε μαζί 11 ολόκληρα χρόνια.

Τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει, και είναι αρκετά ευέξαπτος. Έχει ψύχωση στην κυριολεξία με τον καλύτερο του φίλο. Βλέπονται καθημερινά, στέλνουν μηνύματα και μιλάνε στο τηλέφωνο αρκετές φορές την ημέρα. Μου μιλάει για εκείνον όλη την ώρα, και όταν κάτσουμε για φαγητό σαν οικογένεια, συνεχίζει να του στέλνει μηνύματα. Νιώθω ότι είμαστε τρία άτομα σε αυτό το γάμο, και είμαι δυστυχισμένη. Αντί να δίνει προσοχή στα παιδιά του, επιλέγει να μιλάει με εκείνον.

Πρόσφατα βρήκα ένα αντρικό εσώρουχο στα άπλυτα το οποίο δεν είναι δικό του. Μου είπε ότι θα το μπέρδεψε στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου καθώς άλλαζε. Πάντα πριν φύγει από το σπίτι με φιλάει, καθόμαστε μαζί τα απογεύματα και λέει ότι με αγαπάει. Κάνουμε σεξ μία φορά την εβδομάδα, αλλά πρόσφατα με απέρριψε, κάτι το οποίο δεν είχε ξανακάνει.

Αν πω κάτι κακό για τον φίλο του γίνεται έξαλλος, ενώ ξέρει ότι δεν τον συμπαθώ. Μήπως θα είναι καλύτερα να του μιλήσω ανοιχτά ή να περιμένω μήπως είναι μια φάση και περάσει; Σκέφτομαι ότι μπορεί να περνάει κρίση ηλικίας, αλλά πόσο να την ανεχτώ; Έχω εξαντληθεί με αυτή την ιστορία και δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Πίστευα δυστυχώς ότι ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Αγαπητή φίλη,

Ναι, πρέπει να κάτσεις και να του μιλήσεις για όλα. Να είσαι απολύτως ειλικρινής με τις υποψίες σου, και πες του ακριβώς πως νιώθεις με την συμπεριφορά του. Δεν μπορείς να το αγνοήσεις με την ελπίδα ότι θα περάσει μια μέρα, διότι το σκέφτεσαι 24 ώρες το 24ωρο. Δεν κοιμάσαι και είσαι τελείως δυστυχισμένη – οπότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Αν δεν το κάνεις οι αμφιβολίες και ο φόβος, θα σε βασανίζουν.

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να μην νευριάσεις και να τον ακούσεις. Να είσαι προετοιμασμένη για τις απαντήσεις του – εφόσον του κάνεις αυτές τις ερωτήσεις, και θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτά που θα σου πεί ίσως να μην σου αρέσουν.

Αν τελικά όντως σε απατάει με αυτό τον άντρα, είναι λογικό να νιώσεις προδομένη, αλλά θα είναι καλύτερα γιατί θα δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία να βρεί αλλού την ευτυχία, και θα σταματήσεις να ζείς μέσα στο ψέμα.

Αν δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους, τότε θα πρέπει να μιλήσετε για το πόσο η σχέση του με αυτό τον άντρα εισβάλλει στη ζωή σας, και να θέσετε μερικά όρια.

Πηγή : http://www.mirror.co.uk/