7 λόγοι, για τους οποίους οι παντρεμένοι πάνε με άλλες

0

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται την τέλεια σχέση από τότε, που ήταν παιδιά. Ονειρεύονται, ότι μια μέρα θα βρουν το «Τέλειο», το «Ιδανικό». Θα ερωτευτούν και θα ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα. Δυστυχώς όμως πολλές φορές, τα όνειρα αυτά δεν πραγματοποιούνται τελικά.

Πολύ συχνά καταστρέφονται εξαιτίας της σκληρής πραγματικότητας. Αποδεικνύεται, ότι μια σχέση είναι κάτι αρκετά πολύπλοκο και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Τα διαζύγια πέφτουν βροχή με την απιστία να είναι η number 1 αιτία.

Κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το αν είναι παντρεμένη ή όχι, θέλει να γνωρίζει τους λόγους, που οδήγησαν τον άντρα της στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας.

Ακολουθούν 7 λόγοι, για τους οποίους ένας άντρας ερωτεύεται και αφήνει την οικογένειά του.

# 1. Ψάχνει μια φίλη να πει τον πόνο του

Όλοι μας θέλουμε δίπλα μας κάποιον/α να μας ακούει, όταν θέλουμε να μιλήσουμε, να μας καταλαβαίνει και να μας δίνει συμβουλές χωρίς να μας ασκεί κριτική. Οι άνδρες θέλουν να ζήσουν με μια γυναίκα, που θα είναι πραγματική φίλη και δεν θα πει ποτέ «Είδες που στα ‘λεγα;».

# 2. Του αρέσει το παιχνίδι

Ένας γάμος έχει ευθύνες. Όταν οι άντρες κουραστούν, ψάχνουν κάτι ή κάποια να τους διασκεδάσει και να περάσουν χρόνο μαζί παίζοντας παιχνίδια ή κάνοντας βλακείες. Παλιμπαιδισμός ένα πράγμα. Εάν το στοιχείο της διασκέδασης και το γέλιο έχει χαθεί σε ένα γάμο, τότε να είσαι βεβαία, ότι θα το ψάξει σε κάποια άλλη.

# 3. Του αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες

Είναι λίγο περίεργο, αλλά στους άντρες αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες, αν και μια παντρεμένη γυναίκα δεν μπορεί να είναι εντελώς ανεξάρτητη. Παράδοξο, έτσι; Σου ζήτησε να τον παντρευτείς, πράγμα που αυτομάτως σε κάνει λιγότερο ανεξάρτητη και τώρα δεν του αρέσει.

# 4. Δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη

Κάθε άντρας θέλει να κάνει τη γυναίκα του ευτυχισμένη. Αν νιώσει, ότι δεν το έχει καταφέρει, ψάχνει για άλλη. Δεν πιστεύει, ότι θα τα καταφέρει ποτέ, οπότε γιατί να προσπαθήσει; Σε εγκαταλείπει ή σε κερατώνει ασύστολα.

# 5. Ψάχνεται για κάτι καινούριο

Πολύ συχνά ένας άντρας μπλέκει με μία άλλη αποζητώντας κάτι το «καινούργιο», μια αλλαγή, που λέει ο απλός ο κόσμος. Όταν η γυναίκα του δεν έχει πια κάτι καινούργιο να του προσφέρει, αρχίζει να ψάχνεται αλλού.

# 6. Δεν αντέχει τη γυναίκα του, γιατί κλαίει με το παραμικρό

Κι όμως κάποιοι άντρες ισχυρίζονται, ότι απατούν τις γυναίκες τους λόγω του κλάματός τους, που τους κάνουν να νιώθουν ένοχοι και υπεύθυνοι. Κατά κανόνα, οι άντρες δεν είναι και πολύ fan αυτών των συναισθημάτων. Άρα, τί κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις; Βρίσκουν άλλη και λύνουν το πρόβλημά τους.

# 7. Σκέφτεται μόνο τον εαυτό του

Όταν κάποιος είναι παντρεμένος πολλά χρόνια, τα συναισθήματά του καμιά φορά φθείρονται στο πέρασμα του χρόνου, γι’ αυτό, όταν εμφανίζεται μια άλλη γυναίκα και φαίνεται να τον έχει ερωτευτεί τρελά, αισθάνεται κολακευμένος, η αυτοεκτίμησή του σκαρφαλώνει και νιώθεις κάποιος και σπουδαίος. Νιώθει, ότι παίρνει την αγάπη, που του έλειπε.

Σε όλους μας αξίζει να ζήσουμε την αληθινή αγάπη. Είναι κρυμμένη κάπου εκεί έξω και περιμένει να μας χτυπήσει την πόρτα να μας πει «Εδώ είμαι, ήρθα». Αξίζουμε το καλύτερο!

Πηγή: trendingpulse.com