Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη περνάς με κάποιον που σου φέρεται σκ@τ@!

0

Λοιπόν , υπάρχει ένας τύπος, και είναι τέλειος. Σε κάνει να γελάς, είναι σέξυ και η χημεία σας είναι τόσο έντονη, που όλοι σας λένε να βρείτε ένα δωμάτιο και να τους αφήσετε ήσυχους!

Τον αγαπάς, σου λέει ότι σε αγαπά, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα : σου φέρεται χάλια.

Ίσως να υπήρχε μια περίοδος που δεν το έκανε. Ίσως όταν γνωριστήκατε οι δυό σας, να σε είχε βάλει σε ένα βάθρο. Σε έκανε να τον πιστέψεις με λουλούδια και εκπλήξεις. Σε έκανε να νιώθεις σαν πριγκίπισσα, και πίστεψες ότι ο τρόπος που σου φερόταν θα ήταν για πάντα μοναδικός.

Αλλά δεν ήταν. Σταμάτησε να σε κάνει να νιώθεις προτεραιότητα, και σε άφησε να αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει.

Δεν θες να το τελειώσεις. Τα αισθήματα σου είναι ακόμα δυνατά, και συνεχίζεις να μένεις στο παρελθόν, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα γυρίσει πάλι στην παλιά του συμπεριφορά. Νομίζεις ότι αν κάνεις υπομονή και είσαι αισιόδοξη, ο άντρας των ονείρων σου θα αρχίσει να ξαναφέρεται το ίδιο ξανά.

Εξάλλου, οι σχέσεις θέλουν δουλειά, δεν μπορείς να περιμένεις όλα να είναι πάντα ρόδινα, σωστά; Φυσικά – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον περιμένεις όμως.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους. Κανείς πάνω στη γή δεν έχει αυτή την δυνατότητα. Δεν μπορείς να τους κάνεις κήρυγμα, για να είναι πιο ρομαντικοί, ή να τους πιέσεις να σου φέρονται σωστά.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τη συμπεριφορά κάποιου. Μπορείς μόνο να αλλάξεις τον τρόπο που αντιδράς σε αυτή.

Σίγουρα το να φωνάζεις και να τσιρίζεις μπορεί να ακούγεται θεραπευτικό αυτή τη στιγμή, αλλά μερικές φορές η σιωπή στέλνει μεγαλύτερα μηνύματα. Aντί να ξεκινήσεις κάτι που σίγουρα θα καταλήξει σε μια άλλη ένταση – γεμάτη με συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, γιατί λοιπόν να μην φύγεις απλά;

Πες του ότι βαρέθηκες να τον περιμένεις να αλλάξει. Πες του ότι βαρέθηκες την κακή του συμπεριφορά. Πες του ότι βαρέθηκες να του δίνεις προτεραιότητα.

Και εκεί πρέπει να τελειώσεις.

Ναί, υπάρχει πιθανότητα να φρικάρει με την ιδέα ότι σε χάνει, και να αλλάξει πραγματικά. Μερικές φορές χρειάζεται μόνο αυτό για να αλλάξει τη συμπεριφορά κάποιου. Αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να μην εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.

Και είναι εντάξει ακόμα και αυτή η εκδοχή.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις κάποιον να σου φερθεί καλύτερα, ή να περιμένεις κάποιον να κάνει κάτι γι αυτό.

Όσο περισσότερο χρόνο περνάμε για να φτιάξουμε τη συμπεριφορά των άλλων, τόσο λιγότερο χρόνο έχουμε για να ζήσουμε πραγματικά.
Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και σταμάτα να περιμένεις.
Αξίζεις πολλά περισσότερα από αυτό.

Πηγή : http://www.huffingtonpost.com/