Της χρωστούσε διατροφή και εκείνη ζήτησε να διαγραφεί το χρέος του!

0

Ο πρώην σύζυγος της Kimberly Seals Allers, της χρωστούσε σχεδόν 40.000 δολλάρια για την διατροφή των παιδιών, αλλά εκείνη ζήτησε από το δικαστήριο να διαγραφεί το χρέος του. «Το να κάνω τον άντρα μου εγκληματία δεν είναι προς το συμφέρον των παιδιών μου» δήλωσε.

Η Allers, δικηγόρος και συγγραφέας, που πρόσφατα έγραψε ένα άρθρο πάνω στο θέμα, στους New York Times, είπε  ότι είναι καταστρεπτικό να δίνεις μόνο χρηματική αξία, στη διατροφή των παιδιών.

«Σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής, έχουμε δει την αξία του χρόνου» είπε. «Είμαστε οι πρώτοι που θα πούμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Κάνουμε παζάρια. Διαπραγματευόμαστε διαφορετικά πράγματα επειδή συνειδητοποιούμε ότι ακόμα και στη δουλειά, η αμοιβή είναι κάτι πέρα από τον μισθό μας. Αλλά σε ό,τι αφορά τους μπαμπάδες, πραγματικά περιορίζουμε όλη τους την συμμετοχή στα χρήματα».

Στο άρθρο της, η Allers έγραψε ότι όταν το χρέος του πρώην της άρχισε να μαζεύεται, ήταν άνεργος ή δούλευε περιστασιακά αλλά είχε χρόνο να περάσει με τα παιδιά, πράγμα που για εκείνη ήταν αρκετό. «Οι μπαμπάδες συχνά χαρακτηρίζονται ως αδιάφοροι εάν δεν πληρώνουν διατροφή, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσα σ’ εκείνους που δεν μπορούν να πληρώσουν και σ’ εκείνους που δεν θέλουν» λέει και συνεχίζει.

«Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά προσπαθούν αλλά με την οικονομική κρίση και όλες τις δυσκολίες της εποχής, απλά δεν μπορούν. Και υπάρχουν και εκείνοι που επειδή δεν μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν το χρέος απομακρύνονται από τα παιδιά τους, χωρίς αυτό να είναι καλό για την ανάπτυξή τους».

Η Allers είπε ότι πολλές άλλες μόνες μαμάδες, την έκριναν αυστηρά διότι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως διέγραψε κάτι που της χρωστούσαν. Αλλά το να στείλει τον πρώην της στα δικαστήρια, δεν ήταν κάτι που ήθελε για τα παιδιά της. «Δεν θα ήθελα να δουν τον πατέρα τους έτσι. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλό για οποιοδήποτε παιδί. Αφού είχα λοιπόν την ευκαιρία να κάνω κάτι καλύτερο για τα παιδιά μου, επέλεξα να κάνω αυτό».

Πηγή: http://www.huffingtonpost.com/