Δείτε έναν μόνο μπαμπά, πραγματικό ήρωα!

0

Ένας πατέρας-ήρωας και ένας γιος που βρέθηκε στο περιθώριο λόγω της αναπηρίας του. Ο λόγος για τον Yu Xukang, από την Κίνα, ο οποίος καθημερινά κουβαλά στους ώμους το παιδί του, περπατά 29 χιλιόμετρα και το πηγαίνει στο σχολείο.
 photo mpampas1_zps45972c81.jpg

Μένουν σε ένα μικρό σπίτι από τότε που η μητέρα του μικρού τους εγκατέλειψε. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και η σχέση τους είναι δυνατή. Εξαιτίας του προβλήματος που έχει ο μικρός, κανένα σχολείο κοντά στο σπίτι τους δεν τον δέχεται, με αποτέλεσμα καθημερινά να κάνουν μία μεγάλη διαδρομή.
 photo mpampas3_zpsc8b88509.jpg

Όμως ο Yu Xukang ξέρει ότι ο γιος του είναι έξυπνος και  ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από τα άλλα παιδιά. Έχει αποφασίσει ότι κανείς δεν θα του στερήσει το δικαίωμα στην μόρφωση.
 photo mpampas4_zps6456b06b.jpg

«Ο γιος μου έχει μία σωματική αναπηρία. Δεν έχει πρόβλημα με τα χέρια και τα πόδια του αλλά η πλάτη του είναι κυρτή με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περπατήσει. Δεν έχει όμως κανένα πρόβλημα με το μυαλό του. Είναι πανέξυπνος», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει:

«Όλα τα σχολεία κοντά στο σπίτι μας τον απέρριψαν. Έτσι αποφάσισα ότι θα τον κουβαλάω κάθε μέσα στους ώμους μου και θα τον πηγαίνω μόνος μου. Σηκωνόμαστε στις 5 το πρωί, βάζω στον μικρό να φάει και μετά ξεκινάμε το… ταξίδι μας».
 photo mpampas5_zpsbc9dbb7b.jpg

Το είδαμε στο: enikos.gr
Αρχική Πηγή: dailymail.co.uk