Προτείνετε την οικογένεια που επιθυμείτε να λάβει ένα πακέτο προιόντων,από την Procter & Gamble

6

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης για όλον τον κόσμο. Οι άνθρωποι ξαναβρίσκουν τις πραγματικές αξίες της ζωής και δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στους συνανθρώπους τους. Ιδιαίτερα αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιους άλλους και ίσως δεν χαμογελούν πλέον τόσο συχνά. Οικογένειες που έχουν ανάγκη από αυτά που για άλλους είναι δεδομένα.

Μαζί και φέτος για μια ακόμη χρονιά η Procter & Gamble, συνεχίζει να κάνει μια κίνηση καρδιάς, μια πράξη αγάπης, στηρίζοντας έμπρακτα οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κι αυτά τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι της P&G θα προσπαθήσουν να χαρίσουν χαμόγελα σε χιλιάδες οικογένειες που εσείς θα υποδείξετε, δωρίζοντας προϊόντα P&G.

Μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατά! Φέτος, η Procter & Gamble θα μοιράσει πάνω από 350.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες, κάνοντας πράξη την αγάπη της προς όλους εκείνους που το χρειάζονται σε κάθε άκρη της Ελλάδας! Για άλλη μια χρονιά δίπλα στη Procter & Gamble βρίσκονται και τη στηρίζουν σε αυτή της, τη προσπάθεια δεκάδες συνεργάτες της, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η ενέργεια. Μαζί ακόμα και κάποιες άλλες Εταιρίες (Vodafone, Vivartia, Barilla) που εμπλουτίζουν το κουτί αγάπης με σημαντικές προσφορές για τις οικογένειες.

Κάθε χρόνο Μαζί θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά. Τα μηνύματα που λάβαμε τις προηγούμενες χρονιές από όλες τις μεριές της Ελλάδας μας δίνουν δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε. Επισκεφθείτε το site των Επιθυμιών εδώ ή καλέστε στο 21 11 804 904 και προτείνετε κι εσείς , χωρίς καμία επιβάρυνση από τη μεριά σας, μια οικογένεια που γνωρίζετε ότι βρίσκεται σε ανάγκη. Παρακάτω θα δείτε απαντήσεις σε μερικές συχνές ερωτήσεις, σχετικά με το πρόγραμμα.

1. Πώς γίνεται κάποιος δωρητής του κουτιού της P&G; Ποιά είναι η διαδικασία;
Έχετε έναν γνωστό σας ή φίλο σας σε οικονομική ανάγκη; Θέλετε να τον βοηθήσετε; Τώρα μπορείτε να του δωρίσετε ένα πακέτο με προϊόντα από την εταιρεία P&G, χωρίς καμία επιβάρυνση. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να μας δώσετε μόνο το ονοματεπώνυμο του και ένα τηλέφωνό, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί του δηλώνοντάς του την ευγενική δωρεά σας. Εμείς θα κρατήσουμε τα δικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, και κινητό, για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της δωρεάς σας. Επίσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε αν θέλετε να γίνει γνωστό το όνομά σας στον παραλήπτη της δωρεάς σας και αν γνωρίζετε τη διαδικασία συμμετοχής.

2. Ποιός δικαιούται να παραλάβει το κουτί της P&G;
Δικαίωμα παραλαβής δώρου έχουν όσοι έχουν προταθεί μέσω κάποιου προσώπου, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

3. Ποιός δικαιούται να κάνει δωρεά το κουτί της P&G;
Δωρεά δικαιούται να κάνει οποιοσδήποτε έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος.

4. Τι θα περιλαμβάνει το κουτί της P&G;
Το κουτί θα περιλαμβάνει 11 προϊόντα της εταιρείας P&G. Θα περιλαμβάνονται προϊόντα προσωπικής φροντίδας και προϊόντα φροντίδας σπιτιού, όπως: Ariel, Fairy, Mr. Proper, Ace, Pantene, Always, Oral B, Gillette, H&S ή Lenor. Επίσης θα περιέχει δύο κουπόνια Pampers.
Επίσης το κουτί θα περιέχει κουπόνια από τις εταιρείες Vodafone, Vivartia κα Barilla.

5. Πόσα κουτιά μπορώ να δωρίσω;
Ο κάθε δωρητής μπορεί να δωρίσει 1 μόνο πακέτο σε 1 μόνο παραλήπτη.

6. Μπορώ να προτείνω τον εαυτό μου για παραλήπτη αυτού του καλαθιού ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μου;
Όχι, τον εαυτό σας δεν μπορείτε να τον προτείνετε. Κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σας όμως μπορείτε.

7. Θα ενημερωθώ για την πορεία της δωρεάς μου; Και αν ναι πως;
Βεβαίως, εάν το επιθυμείτε θα σας αποσταλεί μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο όπου θα ενημερωθείτε αν ο παραλήπτης του πακέτου δέχτηκε ή αρνήθηκε την προσφορά σας.

8. Ο παραλήπτης θα γνωρίζει από πού προέρχεται η δωρεά;
Βεβαίως, αν το επιθυμείτε μπορούμε να τον ενημερώσουμε. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τον ενημερώσουμε ότι ο ‘δωρητής’ θα προτιμούσε να παραμείνει ανώνυμος, ωστόσο αν ο παραλήπτης απαιτήσει να του γνωστοποιηθεί το όνομα του Δωρητή, θα πρέπει να τον ενημερώσουμε.

9. Πότε θα παραδοθούν τα κουτιά και ποια είναι η διαδικασία παραλαβής;
Τα κουτιά θα ξεκινήσουν να παραδίδονται από τον Ιανουάριο 2014 και η παράδοση θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαρτίου 2014 μέσω courier. Ο παραλήπτης θα πρέπει να επιδείξει στον courier την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης για να διασφαλίσουμε ότι είναι ο παραλήπτης για τον οποίο προορίζεται το κουτί. Στους παραλήπτες κατοίκους Αττικής θα γίνει τηλεφωνικό ραντεβού από την εταιρεία courier για παράδοση του πακέτου. Στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα η εταιρεία courier θα περάσει από την δηλωμένη κατοικία του παραλήπτη. Οι παραδόσεις θα γίνονται καθημερινά από τις 9π.μ. μέχρι τις 6μ.μ.

10. Αν ο παραλήπτης απουσιάζει από το σπίτι του ή δεν μπορεί ο courier να τον βρει, θα χάνει το πακέτο του;
Εάν απουσιάσετε ο courier θα σας αφήνει γραπτή ειδοποίηση και θα σας στέλνει γραπτό SMS, έτσι ώστε να απευθύνεστε στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας προκειμένου να κανονίσετε ημέρα και ώρα της επαναποστολής. Θα υπάρχει η δυνατότητα μετά την γραπτή ειδοποίηση να παραλαμβάνει ο ίδιος/α το κουτί από το πλησιέστερο κατάστημα του courier. Το πακέτο θα παραμένει στο κατάστημα μέχρι 10 ημέρες και μετά θα επιστρέφεται στην P&G.

11. Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος αυτού;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάρκεια. Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί με την εξάντληση των 35,000 δωρεών που έχουμε διαθέσιμα.

12. Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί το πακέτο;
Σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί το πακέτο, θα το λάβει ο πρώτος αναπληρωματικός. Ο δωρητής θα ενημερωθεί σχετικά με την άρνηση της δωρεάς.

13. Στην περίπτωση αυτή μπορώ να προτείνω εγώ κάποιον εναλλακτικό τώρα;
Δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατό, λόγω πολυπλοκότητας του συστήματος, ο καθένας μπορεί να προτείνει μόνο 1 παραλήπτη.

14. Σίγουρα δε θα υπάρχει καμία επιβάρυνση για εμένα ή τον παραλήπτη;
Καμία απολύτως επιβάρυνση.