Ποιά ΑΤΜ δεν θα δίνουν χρήματα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

0

Θα ταλαιπωρηθούν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου οι καταθέτες της ALPHA και της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, αφού οι δύο τράπεζες ενοποιούν τα συστήματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα σε βασικές εργασίες όπως η ανάληψη μετρητών από τα ATM.

Αναλυτικότερα, η διαδικασία ενοποίησης έχει ξεκινήσει από σήμερα Παρασκευή και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου. Ως τότε, οι χρεωστικές κάρτες της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναλήψεις ή ερωτήσεις υπολοίπου σε ATM άλλων τραπεζών παρά μόνο σ” εκείνα της ALPHA.

Επιπλέον, οι κάρτες εκδόσεως ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ δεν θα λειτουργούν καθόλου την 28η Οκτωβρίου από τις 4:00 το ξημέρωμα, μέχρι τις 10:00 το πρωί. Ωστόσο, θα γίνονται κανονικά αναλήψεις με όλες τις κάρτες της ALPHA, ενδέχεται όμως να υπάρξουν ορισμένοι περιορισμοί στις συναλλαγές μέσω ΑΤΜ.

Από τις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου, θα διακοπεί οριστικά η λειτουργία των υπηρεσιών Emporiki e-Banking, Emporiki Mobile Banking και Emporiki Phone Banking. Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, οι πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking αντιστοίχως.

Κατά τη διάρκεια των τριημέρου, δεν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα διευρυμένου ωραρίου της ALPHA, ενώ κλειστό θα παραμείνει και το κατάστημα του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Όλοι οι Πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από την ενιαία Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως της Alpha Bank στα τηλέφωνα 801 11 326 0000 (από σταθερό και κλήσεις από την Ελλάδα) και 0030 210 326 0000 (από κινητό και κλήσεις από το εξωτερικό).

Πηγή: Madata.gr