Νέα Ιωνία: Παριστάνουν τους αστυνομικούς για να μπαίνουν στα σπίτια-γυναίκα καταγγέλλει

0
ÁÕÔÏÊÔÏÍÉÁ ÃÁËËÏÕ ÕÐÇÊÏÏÕ ÓÔÏÕÓ ÁÌÐÅËÏÊÇÐÏÕÓ (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Τη σχετική καταγγελία βρήκαμε δημόσια χθες στο παρακάτω προφίλ κυρίας η οποία καταγγέλλει τα εξής:

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν μπροστά από τη πολυκατοικία που διαμένω δύο αστυνόμοι ντυμένοι με πολιτικά ρούχα , ζητώντας από τη μητέρα μου να ανεβαίνουν επάνω στο σπίτι για να ρωτήσουν και καλά κάτι που ήθελαν. Της έδειξαν αστυνομική ταυτότητα. Η μητέρα μου, φοβουμενη, δεν το δέχτηκε λέγοντας πως συμβαίνουν πολλά περιστατικά.
Τους ρώτησε τι θέλουν από το μπαλκόνι . Έπειτα από αρκετή καθυστέρηση, καθώς δεν ήξεραν τι να πουν, ρώτησαν αν κυκλοφορεί στη γειτονιά κάποιος που να της φαίνεται ύποπτος… Έπειτα καλέσαμε την ασφάλεια της Νέας Ιωνίας και μας διαβεβαιωσαν πως δεν έχουν στείλει κανέναν να κάνει περιπολίες. Ήταν προφανώς μαϊμού αστυνόμοι. Να προσέχετε ειδικά όσοι έχετε μεγαλύτερους ανθρώπους στα σπίτια σας γιατί οι συγκεκριμενοι ήταν αρκετά μεγαλοσωμοι.

Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο σε κάθε περίπτωση ωστόσο, καλό είναι να φυλάγεστε όχι μόνο οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής αλλά γενικότερα. Αν γνωρίζετε κάτι για το θέμα ή έχετε να καταγγείλετε παρόμοιο περιστατικό, απευθυνθείτε στην Αστυνομία της περιοχής σας και εννοείται ότι περιμένουμε τα email σας, στο info@singleparent.gr