Όλοι μαζί στο πλευρό της μικρής Ελένης

0

Αυτή είναι η μικρή Ελένη Μπαριανού. Οι περισσότεροι από εσάς θυμάστε την ιστορία με το ατύχημα της, όταν έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 2 μήνες περίπου πριν το ατύχημα και αυτή είναι η φατσούλα που θέλουμε όλοι να ξαναδούμε όταν περάσει όλος αυτός ο κυκεώνας της αποθεραπείας! Τη μικρή παρακολουθεί μια πληθώρα γιατρών και εντός των τρεχουσών ημερών θα μπει πάλι στο χειρουργείο για να τοποθετηθεί το μόσχευμα που λείπει από το κεφαλάκι της.

Για άλλη μια φορά ζητάω την προσευχή και τη βοήθεια όλων σας γιατί ο λόγος που δεν παρουσιάζει σημαντική βελτίωση ακόμα μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη του μοσχεύματος. Η μικρούλα φοράει ναρθικάκια σε χέρια και πόδια και κηδεμόνα στο στήθος αλλά είναι αγωνίστρια όπως ξέρουμε όλοι και θα τα καταφέρει!!

Τα χρήματα που χρειάζονται στην Ελλάδα του 2014 για τους γιατρούς,τα φάρμακα και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για τη μικρή (ο κηδεμόνας κοστίζει 700 ευρω και αλλά τόσα επίσης τα ναρθικάκια) είναι απίστευτα πολλά και μια πενταμελής οικογένεια με άνεργους γονείς, τα καταφέρνει δύσκολα.  Στο σπίτι υπάρχουν άλλα 2 ανήλικα παιδιά 6 και 13 ετών οπότε χρειάζονται περισσότερα γάλατα, πάνες Νο5, δημητριακά,μαρμελάδα ίσως για πρωινό,φρούτα,ζυμαρικά,λάδι,όσπρια και ότι άλλο απαιτείται για την σίτισή τους.

Για να μάθετε αριθμό λογαριασμού ή ακριβώς τις ανάγκες της οικογένειας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 6975667005. Ας βοηθήσουμε όλοι αυτό το παιδί που θα μπορούσε να είναι δικό σου, δικό μου, του συγγενή, του φίλου σου. Σας ζητάω μέσα από τη καρδιά μου να το κοινοποιήσετε για να το δει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να βοηθήσουν την Ελένη μας να προχωρήσει στη ζωή.

*Μέρος του άρθρου διαβάσαμε στο αγαπημένο μας Super Mom Rocks