Μόνη μαμά συνελήφθη επειδή πήρε τα παιδιά της σε συνέντευξη για δουλειά

0

Μια μόνη μαμά ξαφνιάστηκε όταν την ώρα που ο μελλοντικός εργοδότης της, της προσέφερε δουλειά, δύο αστυνομικοί εμφανίστηκαν και τη συνέλαβαν! 

Η Laura Browder δεν είχε άλλη επιλογή παρά μόνο να πάρει μαζί της σε συνέντευξη για δουλειά, τα δύο παιδιά της (ηλικίας 2 και 6 ετών). Μόλις είχε μετακομίσει στο Houston, και δεν είχε προλάβει να βρεί μπέιμπι σίτερ για τα παιδιά. Ελπίζοντας να βρει δουλειά για να μπορέσει να φροντίσει την οικογένειά της και φυσικά να βρει γυναίκα να κρατάει τα παιδιά της, ανταποκρίθηκε θετικά όταν την κάλεσαν να πάει σε συνέντευξη για δουλειά.  Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Laura, είχε βάλει τα παιδιά της επάνω στο τραπέζι του μαγαζιού ενώ τα παρακολουθούσε από μακριά καθώς μιλούσε με τον υποψήφιο εργοδότη της.

«Tα παιδιά μου δεν ήταν ούτε 3 μέτρα μακριά μου. Τα τάισα και έκατσα εκεί μαζί τους μέχρι να με καλέσουν να πάω στο γραφείο του διευθυντή» λέει η Laura η οποία αμέσως μόλις τελείωσε τη συνέντευξη, έκπληκτη είδε δύο αστυνομικούς να της περνούν χειροπέδες διότι όπως ανέφεραν, κάποιος ανώνυμος, τηλεφώνησε και κατήγγειλε ότι τα παιδιά έκλαιγαν χωρίς να τα προσέχει κανείς, κάτι που η ίδια η μητέρα τους, αρνείται.

Μπορεί να είναι εύκολο να κρίνεις αυτή τη μητέρα όμως πολλοί γονείς βρίσκονται σε παρόμοια θέση, δηλαδή να μην έχουν χρήματα ούτε και βοήθεια από κανέναν και να αναγκάζονται να παίρνουν τα παιδιά τους παντού μαζί. Υπολογίζοντας ότι το μέσο κόστος ανατροφής ενός παιδιού στην Αμερική ανέρχεται στα 240 χιλ. δολλάρια, δεν είναι να απορεί κανείς για την επιτακτική ανάγκη των γονιών να εργαστούν. Επιπλέον, μια πρόσφατη μελέτη αποκαλύπτει ότι το 55% των μονογονέων, είναι μακροχρόνια άνεργοι ενώ ειδικά οι μαμάδες-μονογονείς, βρίσκονται σε μεγαλύτερο οικονομικό κίνδυνο από οποιαδήποτε άλλη μητέρα, ειδικά αν υπολογίσουμε ότι οι γυναίκες αμείβονται λιγότερο από τους άντρες!

Σύμφωνα με τα γεγονότα, δεν φαίνεται η συγκεκριμένη μητέρα να είχε κακή πρόθεση. Αντιθέτως, αντί να αφήσει τα παιδιά της σε αγνώστους ή χειρότερα, μόνα τους στο αυτοκίνητο, εκείνη επέλεξε να τα πάρει μαζί της. Ευτυχώς τα μικρά δεν έπαθαν τίποτα.

Πηγή: http://www.sheknows.com/