Εύβοια: Πατέρας δίνει το συκώτι του για να σώσει το παιδί του

0

Η περιπέτεια του μικρού Κωνσταντίνου – Μάριου από το Μπούρτζι εξακολουθεί να συγκλονίζει την Εύβοια – Το χειρουργείο του πατέρα θα διαρκέσει 4 ώρες και του μικρού 12 ώρες…Παρατείνεται η αγωνία της οικογένειας του μικρού Κωνσταντίνου-Μάριου από το Μπούρτζι. H μεταμόσχευση ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή. Αυτή τη φορά αρρώστησε ο επικεφαλής των μεταμοσχεύσεων, την ώρα που το σπάνιο πρόβλημα υγείας του δίχρονου εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Ο μόλις 21 μηνών Κωνσταντίνος – Μάριος, εξαιτίας μιας πολύ σπάνιας ασθένειας πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος σε νοσοκομείο του Αμβούργου, για την οποία και εκεί οι γιατροί δίνουν ποσοστό επιτυχίας, μόλις 30%.

evia

Η πειραματική πλασμαφαίρεση πέτυχε, χάρη στις προσευχές όλων! Την επόμενη Τρίτη, όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει το χειρουργείο του μπαμπά Αντώνης (δότης) και του μικρού Κωνσταντίνος Μάριος. Το χειρουργείο του πατέρα θα διαρκέσει 4 ώρες και του μικρού 12 ώρες.

Ο «μικρός πρίγκηπας» όπως τον αποκαλούν οι νοσοκόμες που τον φροντίζουν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αμβούργου, χαμογελά ευτυχισμένος περιμένοντας υπομονετικά το χειρουργείο την επόμενη βδομάδα.

Η Εύβοια έχει ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για τον Κωνσταντίνο και ανταποκρίνεται στην έκκληση της οικογένειας για χρηματική βοήθεια. Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια, δείτε εδώ.