Έκκληση για βοήθεια σε μητέρα που καταστράφηκε από τη πλημμύρα

0

Update: Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας.  Μένουν μόνο ένα κρεβάτι, ένα φουρνάκι να μαγειρεύει και ένας γιατρός να τη δει γιατί λόγω των άσχημων συνθηκών έχει αρρωστήσει. Αναγνώστης μας πήγε και διαπίστωσε με τα μάτια του, την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Συνεχίζουμε να χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας την οποία μπορείτε να προσφέρετε στέλνοντας το email σας, στο  info@singleparent.gr για να σας κατευθύνουμε. Θερμή παράκληση μόνο, να μας στείλει email όποιος πραγματικά σκοπεύει να καλέσει και να βοηθήσει. Σας ευχαριστούμε! 

Διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών που διαμένει στα Χανιά, χρειάζεται τη βοήθειά μας. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το σπίτι της όπου όλα της τα πράγματα καταστράφηκαν από τη πλημμύρα που χτύπησε πρόσφατα το νησί. Έχει ανάγκη από μεταχειρισμένο πλυντήριο, κρεβάτι με στρώμα και σόμπα. Αν εν τω μεταξύ διαθέτετε και άλλες οικοσκευές, είναι καλοδεχούμενες καθώς η γυναίκα δεν έχει που να πλύνει τα ρούχα της και που να κοιμηθεί.

lamprini

Σας το ζητώ σαν χάρη, να τη βοηθήσουμε τη κοπέλα μας γιατί βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θερμή παράκληση να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@singleparent.gr να του δώσουμε τα στοιχεία της τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή μας. Να το στηρίξουμε το κορίτσι μας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς στη θέση της.  Σας ευχαριστούμε!