Έκκληση για 6 μελή οικογένεια που κάηκε το σπίτι της παραμονή Πρωτοχρονιάς

0

Πρίν από λίγες μέρες έπεσε στην αντίληψή μας η φωτογραφία μιας μαμάς 4  παιδιών, που έδειχνε το σαλόνι του σπιτιού της πρίν και μετά τη πυρκαγιά. Η ίδια είχε ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία και έγραφε:
 photo marianna-Copy_zps52cae4bb.jpg
«Το 2015 ξεκίνησε για εμάς πολύ εντυπωσιακά. Μισή ώρα πριν μπει ο νέος χρόνος, το σπίτι μας κάηκε ολοσχερώς. Ήταν το μοναδικό βράδυ που θα λειπαμε όλοι οικογενειακώς σε τοσο προχωρημένη βραδινή ωρα. Είμαστε χαρουμενοι που ειμαστε όλοι καλά και ευγνώμονες για τους φίλους που μας εχει στείλει ο Θεός, οι οποίοι μας έχουν αγκαλιάσει με τόση αγαπη ώστε δεν προλαβαίνουμε να στενοχωρηθούμε.Ψάχνουμε για ενα οικονομικό 3άρι στην περιοχή Μαραθώνα/Νέας Μάκρης, γύρω στα 70τμ. Αν ξέρετε κάποιον ή μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση θα μας βοηθήσετε πολύ. Θερμές ευχαριστίες και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους!!!!»

Αμέσως ήρθαμε σε επαφή μαζί της, πρόκειται για ευγενέστατο και γλυκύτατο άνθρωπο που ψάχνει άμεσα για σπίτι. Ευτυχώς οι ανάγκες για  ρούχα έχουν καλυφθεί αλλά η στέγη όπως και οι οικοσκευές, παραμένουν πρόβλημα.

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει είτε νοικιάζοντας σε καλή τιμή ένα τέτοιο σπίτι στη συγκεκριμένη περιοχή ή χαρίζοντας αν του περισσεύουν κάποιες οικοσκευές, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@singleparent.gr να τον φέρουμε σε επαφή.  Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε πάντα!

*Η παραπάνω έκκληση έχει δημοσιευθεί με την έγγραφη συναίνεση των εμπλεκόμενων.