Είστε καλοί γονείς; Πάρτε έκπτωση!

0

Όταν την ημέρα της μητέρας, ο Daley και η Alicia Welsh έτρωγαν στο εστιατόριο Carino Japanese Bistro στον Καναδά, έφεραν δική τους βρεφική καρέκλα και μετά το φαγητό, καθάρισαν οι ίδιοι όσα είχε λερώσει η μικρή τους κόρη, Evie. Στο τέλος ζήτησαν το λογαριασμό όπου παρατήρησαν ότι τους είχαν κάνει 5 δολλάρια έκπτωση για «καλή γονεϊκή συμπεριφορά» (well behaved kids) όπως ανέφερε η απόδειξη.
o-RECEIPT-570

«Δεν το περιμέναμε» είπε ο Daley που ανέβασε φωτογραφία της απόδειξης στο διαδίκτυο. «Η Evie είναι το πρώτο μας παιδί και με αυτή την έκπτωση νιώθουμε σαν να πήραμε άριστα ως γονείς!» είπε.

Το εστιατόριο «Carino Japanese Bistro» δεν είναι το πρώτο  καθώς ένα άλλο εστιατόριο, έκανε έκπτωση για τον ίδιο λόγο τον περασμένο Φεβρουάριο. » Ήταν ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης και μάλιστα την ημέρα της μητέρας, που σήμαινε πολλά για εμάς» είπε ο Daley.

Το ζευγάρι βγαίνει συχνά για φαγητό και, από τότε που γεννήθηκε η κόρη τους, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα μέρη που επισκέπτονται. Δεν περίμεναν όμως ποτέ πως η προνοητικότητα και οι καλοί τους τρόποι, θα τους γλίτωναν χρήματα.

Πηγή: http://www.huffingtonpost.com/