Ευτυχής μπαμπάς ο Σταύρος Ξαρχάκος: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη ιστορία να έχεις στα 78 σου δίδυμα, αγόρι και κορίτσι» (βίντεο)

0

Στα 78 του χρόνια ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μας, Σταύρος Ξαρχάκος, δηλώνει απόλυτα ευτυχής με το πολύτιμο δώρο της πατρότητας που του χάρισε η Ηρώ Σαΐα φέρνοντας στο κόσμο αρχές Νοεμβρίου του 2016,  δύο υγιέστατα παιδιά, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι αντίστοιχα.

Χθες κατά τη διάρκεια μιας βραδινής του εξόδου, ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μίλησε για την καθημερινότητα με τα διδυμακιά τους

«Χαριτολογώντας, λέω,  ότι έχει αλλάξει το ph του σπιτιού. Είναι πάρα πολύ μεγάλη ιστορία να έχεις στα 78 σου δίδυμα, αγόρι κορίτσι. Είναι ευλογία αυτό… Το δράμα του να μην κοιμάται το βράδυ το περνάει η Ηρώ. Εγώ το περνάω μιάμιση μέρα την εβδομάδα και δεν είναι δράμα τελικά, είναι λάθος. Είναι χαρά. Είναι χαρά το κλάμα του μωρού. Ακόμη και οι παλινδρομήσεις που φέρνει το κλάμα του μωρού μέσα στο σπίτι. Είναι η χαρά της δημιουργίας», είπε μεταξύ άλλων ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης.