Δήμος Αθηναίων: Πού μπορείτε να απευθύνεστε για επανασύνδεση ρεύματος μέχρι τις 18/12/2013

0

Στα επτά σημεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη, του δήμου Αθηναίων, θα πρέπει να προσέλθουν έως και τη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες του δήμου Αθηναίων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ, δηλαδή έχει κοπεί το ρεύμα ή πρόκειται άμεσα να κοπεί λόγω αδυναμίας καταβολής του αντιτίμου του λογαριασμού, προκειμένου να αιτηθούν την επανασύνδεσή του. Παρακάτω βλέπετε τα Σημεία Εξυπηρέτησης Δημοτών (ΣΕΔ) του Δήμου Αθηναίων όπου μπορείτε να απευθύνεστε για επανασύνδεση ρεύματος!

 photo simeiaexypiretisis_zpsa4bc4b74.jpg

Οι δημότες, θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητά τους και το λογαριασμό της ΔΕΗ. Τα στοιχεία θα συλλέξει ο δήμος Αθηναίων και στη συνέχεια θα τα προωθήσει στη ΔΕΗ, προκειμένου να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και πρόσφατο αντίγραφο του λογαριασμού ΔΕΗ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επανασύνδεση είναι ο δικαιούχος να είχε ενταχθεί την 1η Νοεμβρίου 2013 σε κάποια κοινωνική ή προνοιακή δομή του δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται αποκλειστικά στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο τηλέφωνο «1595» ενώ στα ΣΕΔ μπορούν να απευθυνθούν και όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ για αίτηση ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

*Μέρος του άρθρου διαβάσαμε στο http://www.iefimerida.gr/ ενώ ευχαριστούμε πολύ αναγνώστριά μας, που μας ενημέρωσε για την είδηση στη σελίδα μας στο facebook!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Newsletter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ