Χριστίνα Πολίτη: Είναι λάθος να είσαι με κάποιον που δεν αγαπάει το παιδί σου!

0

Η αγαπημένη μας Χριστίνα Πολίτη, την οποία ευχαριστούμε που έχει στηρίξει το Singleparent.gr από τη πρώτη στιγμή καθώς και για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε, παραδέχτηκε πρόσφατα πως έχει ερωτευτεί λάθους ανθρώπους, πως την έχουν απατήσει και πως φίλη της, έχει κάνει σχέση με το σύντροφό της. Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο OK.

Έχει ερωτευτεί λάθους ανθρώπους;
«Ναι, σίγουρα. Είναι λάθος να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που δεν αγαπάει το παιδί σου, δεν σέβεται τη δουλειά σου, σε ζηλεύει και σου πηγαίνει κόντρα. Μου έχει τύχει να είμαι με κάποιον που δεν ήθελε να πάω μπροστά, προσπαθούσε να με αποκαρδιώσει ή να με μειώσει για να αισθάνεται εκείνος καλύτερα. Αυτός για μένα ήταν ένας λάθος άνθρωπος».

Τι απαντάει στα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Φώτη Βαλλάτο;
«Δεν μου αρέσει να λέω δημόσια μεγάλες κουβέντες ούτε να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις αν κάτι δεν είναι επίσημο».

Είναι ανοιχτή σε τρίτο γάμο;
«Εμένα μου αρέσει ο γάμος, γιατί γενικότερα ό,τι μου κινούσε το ενδιαφέρον στη ζωή μου ήθελα να το αποκτήσω. Αν μου άρεσε ένα σπίτι ήθελα να το αγοράσω. Αν ήμουν ερωτευμένη με έναν άνδρα ήθελα να κάνω μαζί του οικογένεια».

Με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Φουρτουλάκη, διατηρούν επαφές;
«Ναι, βέβαια. Ο Σωτήρης είναι πολύ καλό παιδί και ακόμα και αν υπήρξε μια ένταση στην αρχή, πολύ γρήγορα ξεφούσκωσε γιατί και οι δύο είμαστε άνθρωποι που την επόμενη ημέρα θα έχουμε ξεχάσει τα πάντα και θα πάμε παρακάτω. Ακούω ότι άλλα ζευγάρια έπαψαν να μιλάνε για ένα διάστημα. Σε εμάς δεν συνέβη κάτι τέτοιο».

Υπήρξαν σύντροφοί της που την απάτησαν;
«Αστειεύεσαι; Αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις ότι οι περισσότεροι άντρες απατούν τις γυναίκες τους. Τώρα ειδικά με το Internet και τη λύσσα που έχουν οι γυναίκες να βρουν σύντροφο, είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εδώ μπορεί ο σύντροφός σου, να σε απατήσει με τη φίλη σου».

Της έχει τύχει, φίλη της να κάνει σχέση με σύντροφό της;
«Βεβαίως. Μου έχει τύχει άνθρωπος, που μπαινόβγαινε στο σπίτι μου, να τα φτιάξει με τον σύντροφό μου. Δε με σοκάρει πια η απιστία».

Θα ήθελε να ξαναγίνει μητέρα;
«Δεν είναι κάτι που είναι στα σχέδιά μου, αλλά αν προέκυπτε ένα παιδί στη ζωή μου θα ήταν καλοδεχούμενο. Είμαι γεννημένη για να είμαι μητέρα. Ακόμα και τώρα δηλαδή που ο μικρότερος γιος μου Άλεξ είναι 7,5 χρονών και δεν έχει πια ανάγκη να είμαι συνέχεια από πάνω του, έχω τον σκύλο μας που του συμπεριφέρομαι σαν να είναι μωρό. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τους γύρω μου, να τους νταντεύω, ακόμα και να τους κακομαθαίνω. Στον Άλεξ λέω συνέχεια ότι είναι το πιο όμορφο παιδί του κόσμου και όταν κοιμάται είμαι από πάνω του και τον χαζεύω λες και είναι έργο τέχνης. Είμαι καψούρα με τα παιδιά μου».

Πηγή: http://www.peoplegreece.com/

Μπορείς να δείς παλαιότερη συνέντευξη της Χριστίνας Πολίτη στο Singleparent.gr εδώ!