Πατριός κάνει πρόταση γάμου στη μέλλουσα θετή κόρη του

0

Η πιο συγκινητική πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ!

Ο νούμερο ένα κανόνας για να κάνει κάποιος πρόταση γάμου στον/στη σύντροφό του, είναι να αναγνωρίσει πως ο άνθρωπος αυτός πηγαίνει πακέτο με το παιδί ή τα παιδιά του.
Έτσι λοιπόν όταν ο φίλος της Shana, ο Jeff, της ζήτησε να τον παντρευτεί, ήξερε ότι το επόμενο βήμα ήταν να σιγουρευτεί ότι η Ally, η 6χρονη κόρη της Shana, ενέκρινε τον γάμο τους.

 photo proposal11n-6-web_zps9d89819b.jpg
Δαχτυλίδια μητέρας και κόρης

Κι αφού ο Jeff γονάτισε μπροστά στη γυναίκα της ζωής του, αποφάσισε να γονατίσει μπροστά και στη κόρη της ζωής του. Έτσι πήγε την Ally στον Άη Βασίλη και τη στιγμή που βρισκόταν στην αγκαλιά του, της έκανε πρόταση γάμου προσφέροντας ένα επίχρυσο παιδικό δαχτυλίδι και ρωτώντας τη αν ήθελε να γίνει η θετή του κόρη.
 photo proposal11n-5-web_zps6f973338.jpg
Η μικρή Ally είπε το μεγάλο «Ναι» παρ’ όλο που, όπως είπε σε συνέντευξή της στη DailyMail, η έκπληξη της μικρής ήταν τεράστια και επειδή θεώρησε ότι το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο Jeff ήταν πολύ ακριβό, για να τον ευχαριστήσει, του έδωσε ένα δολλάριο! Η Shana ανέβασε τις φωτογραφίες της επίμαχης στιγμής στο Reddit.

«Έκλαιγα συνέχεια» λέει η Shana «Η μικρή αγαπάει πολύ τον Jeff και εκείνος είναι πολύ καλός με τα παιδιά».

 photo proposal11n-4-web_zps440ce40f.jpg
Ο Jeff είναι φυσικοθεραπευτής για παιδιά και είχε ήδη ζητήσει από τη Shana που εργάζεται ως νοσοκόμα, να τον παντρευτεί αλλά δεν ήθελαν να αφήσουν την Ally έξω από ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός. «Κάνουμε τα πάντα μαζί» λέει η Shana  «δεν θα μπορούσα ποτέ να την αφήσω απ’ έξω».

 photo proposal11n-2-web_zps813ee81b.jpg
Το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί στους χιονισμένους πρόποδες του Crystal Mountain στο Michigan με παρανυφάκι ποια άλλη; Την Ally!
Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι και γιατί όχι; Και στα δικά μας!

Πηγή: Hufingtonpost.com