Τον είδα γαμπρό δίπλα σε άλλη και ένιωσα πως σταμάτησε η καρδιά μου

10

Τον ξέρω από μικρό παιδί, ήμασταν 19 όταν με πρωτοείδε. Οι δικοί του όμως δεν με ήθελαν, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Ούτε οι δικοί μου τον ήθελαν και λόγω του μικρού της ηλικίας μας, επηρεαστήκαμε και οι δύο από τις οικογένειές μας και χωρίσαμε. Όμως δεν βγήκε ποτέ από μέσα μου.

Μετά από καιρό γνώρισα μέσω μιας φίλης κάποιον άλλον. Παντρευτήκαμε και κάναμε ένα κοριτσάκι. Και το ήθελα πολύ γιατί όταν οι γονείς μου χώρισαν, η μητέρα μου βρήκε κάποιον που δεν με ήθελε και έτσι με κράτησαν οι παππούδες μου. Εγώ δεν γνώρισα οικογένεια και ήθελα πολύ, από πολύ μικρή, να φτιάξω δική μου. Πέρασαν έτσι 7 χρόνια γάμου αλλά ποτέ δεν ξέχασα τον άλλον. Τον πρώτο μου έρωτα. Και μια μέρα, αφού χώρισα με τον άντρα μου, αποφάσισα να τον βρω.

Για καλή μου τύχη, τον βρήκα. Μιλήσαμε, χάρηκε που με άκουσε και ζήτησε να με δει. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Όμως όταν τον συνάντησα μου είπε πως ήταν αρραβωνιασμένος. Ήθελε να είμαστε μαζί αλλά ήταν δύσκολο να κάνει πίσω. 3 χρόνια μετά ήρθε η μέρα του γάμου του. Ένιωθα ότι θα πέθαινα. Ότι δεν ήταν αλήθεια. Μαζί με κάτι φίλες μου πήγαμε στο μέρος που γινόταν η δεξίωση. Τον είδα γαμπρό δίπλα σε άλλη και πέθανα. Νόμιζα ότι σταμάτησε η καρδιά μου. Είπα θα τον ξεχάσω και χωρίσαμε.

Γνώρισα κάποιον άλλον που με δέχτηκε όπως ήμουν, με το παιδί. Οι δικοί του, αγάπησαν το παιδί μου σαν εγγόνι τους. Μείναμε μαζί 3.5 χρόνια. Αρραβωνιαστήκαμε αλλά δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί δεν ήταν αυτό που φαίνονταν. Δεν ήθελε παιδιά ίσως γιατί απ’ ότι κατάλαβα στη πορεία, δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Το κατάλαβα μετά τον χωρισμό μας. Δεν φερόταν καλά στο παιδί μου και αυτό δεν το ανέχτηκα. Δεν μπορούσα να ζήσω έτσι. Μιλώντας με το παιδί μου, αποφάσισα να του ζητήσω να φύγει από το σπίτι. Χωρίσαμε και τότε, πήρα ξανά τον πρώτο μου έρωτα. Εκείνον…πάλι…

Μιλήσαμε, συναντηθήκαμε και δεν είχε αλλάξει τίποτα ανάμεσά μας. Είμαστε μαζί εδώ και 8 χρόνια. Του είπα να κάνουμε ένα παιδί μαζί για να ολοκληρωθεί η αγάπη μας και λίγους μήνες μετά, έμεινα έγκυος. Έρχεται κάποιες φορές και κοιμάται σπίτι μας. Η κόρη μου τον συμπαθεί και εκείνος μας βοηθάει και οικονομικά και με φροντίζει στο θέμα με το παιδί και τους γιατρούς. Όταν όμως του είπα να αναγνωρίσει το παιδί για να έχει το επώνυμό του, μου είπε ότι δεν γίνεται. Ότι δεν θέλει να φαίνεται στην οικογενειακή του μερίδα γιατί αν μαθευτεί, θα τον αποκληρώσουν οι δικοί του και δεν θα έχει χρήματα για εμάς και το παιδί. Εγώ όμως δεν πείθομαι. Θέλω το παιδί μου να έχει το επώνυμο του πατέρα του.

Μερικές φορές νιώθω τόσο μόνη, ότι πρέπει να παλέψω μόνη μου για όλα. Έτσι όμως έμαθα και παίρνω θάρρος να συνεχίσω. Αγάπησα έναν άντρα στη ζωή μου και θα τον αγαπώ, ειδικά τώρα που είναι και πατέρας του παιδιού μου. Ένας άντρας, μια ζωή. Για πάντα!

Σωτηρία

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Τα ονόματα της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!