Θέλω να ζητήσω από τον πατριό μου να με υιοθετήσει, αλλά φοβάμαι, μήπως αρνηθεί

0

Από τότε, που ήμουν 5 ετών, θυμάμαι τον πατριό μου να με μεγαλώνει σαν να ήμουν δικό του παιδί. Τώρα, είμαι 17 και έχω δυο μικρότερες αδερφές, 15 και 16 ετών, οι οποίες τον λατρεύουν, όσο εγώ.

Μπορεί να έχουμε περάσει την εφηβεία και να οδεύουμε προς την ενηλικίωση, αλλά σκεφτόμαστε σοβαρά να του ζητήσουμε να μας υιοθετήσει και να πάρουμε το επίθετό του. Φοβόμαστε, μην αρνηθεί. Δεν θέλουμε να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση σε περίπτωση, που δεν το επιθυμεί.

Είμαστε παράλογες, που σκεφτήκαμε κάτι τέτοιο; Σε περίπτωση, που δεν θέλει, ποιος θα ήταν ο πιο ανώδυνος τρόπος να τον ρωτήσουμε και να του το φέρουμε απ’ έξω απ’ έξω, χωρίς να τον κάνουμε να νιώσει αμηχανία;

Λίλιαν

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ