Θέλω η γυναίκα μου να διώξει τον γιο της από το σπίτι

0

Είμαι 50 ετών, παντρεμένος τα τελευταία 5 χρόνια. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω αφορά τον γιο της γυναίκας μου, ο οποίος είναι 35 ετών, ζεί μαζί μας και θέλει να κάνει κουμάντο στο σπίτι.

Εξαιτίας ενός ατυχήματος, δεν μπόρεσα να γυρίσω ξανά στη δουλειά. Το ατύχημα, μου άφησε πρόβλημα στην ομιλία και δυστυχώς λόγω οικονομικών προβλημάτων, δεν μπορώ να προσφέρω στη γυναίκα μου όλα όσα θα ήθελα. Συχνά αναφέρει πράγματα που της αρέσουν και ο γιος της τρέχει να της τα αγοράσει.

Ζεί μαζί μας από τότε που παντρευτήκαμε και δεν συνεισφέρει καθόλου στο σπίτι, ενώ έχει αρκετά καλό εισόδημα. Επίσης έχει από τον γάμο του δύο παιδιά τα οποία μένουν μαζί μας κάθε Σαββατοκύριακο.

Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο που η γυναίκα μου παίρνει το μέρος του σε όλα. Μετά τον τελευταίο μας καυγά του ζήτησα να μετακομίσει, αλλά η γυναίκα μου, μου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τι να κάνω; Δεν αντέχω άλλο να τον βλέπω και θέλω να φύγει από το σπίτι μας.

Στέφανος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ