Σκέφτομαι να αφήσω τον άντρα μου και το παιδί μου για έναν παλιό μου συμμαθητή

0

Ο εφηβικός μου έρωτας, ο παλιός μου συμμαθητής, το ένδοξο παρελθόν μου με βρήκε στο Facebook μετά από 29 χρόνια. Είμαστε και οι δύο παντρεμένοι, αλλά εκείνος ισχυρίζεται, ότι ο γάμος του δεν πάει καλά και ότι υπάρχουν πολλοί καυγάδες και πολλή γκρίνια.

Μιλούσαμε για 3 ολόκληρους  μήνες, πριν συναντηθούμε. Παραδεχτήκαμε σχεδόν ταυτόχρονα, ότι διατηρούμε ακόμη συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και συνεχίσαμε τις επαφές για ακόμα 5 μήνες.

Δεν ξέρω πώς, αλλά ο άντρας μου τα έμαθε όλα.

Κρατήσαμε επαφές μετά απ’ αυτό, πιο αραιές βέβαια, αλλά σε κάποια φάση, είχε να με καλέσει 6 μήνες, μέχρι που μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν αυτός.

Από τότε έχουν περάσει 2 μήνες και έχουμε μιλήσει μόνο 2 φορές.

Ισχυρίζεται, ότι με αγαπά και στο τηλέφωνο λέει κάθε φορά: «Είμαστε μαζί και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, αρέσει, δεν αρέσει του άντρα σου. Δεν υπάρχει τίποτα, που μπορεί να κάνει».

Βαθιά μέσα μου νιώθω, ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός και η επανασύνδεση μαζί του με έκανε να συνειδητοποιήσω, πόσο δυστυχισμένη ήμουν κι εγώ στο γάμο μου. Με έκανε και πάλι να νιώσω ζωντανή.

Δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι και θέλω να είμαστε ξανά μαζί κάποια μέρα.

Ο γάμος μου δεν με ικανοποιεί. Δεν είναι αυτό, που ήθελα. Μετά το περιστατικό ο άντρας μου κάνει ανήκουστα πράγματα: ψάχνει το κινητό μου, την τσάντα μου, τα πράγματά μου και με κατηγορεί για πράγματα, που δεν στέκουν.

Θέλω να φύγω, αλλά δεν έχω χρήματα και πουθενά να πάω. Ο πρώην μου είναι και αυτός σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά πιστεύω, ότι προσπαθεί να μπει σε τάξη προκειμένου να είμαστε και πάλι μαζί.

Ξέρω, ότι δεν μου λέει πάντα την αλήθεια, αλλά δεν τον παρεξηγώ. Είμαστε ακόμα και οι δύο παντρεμένοι, τα όρια είναι στενά. Υπάρχει άραγε μέλλον μαζί του;

Βικτώρια

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ