Προδοσία

0

Έχεις νιώσει ποτέ προδοσία τέτοια που να ντρέπεσαι να την μοιραστείς με τον εαυτό σου; Με την αδελφή σου; Με τη μάνα σου;

Τον γνώρισα κάπου μακριά και λίγο μετά την γνωριμία μας παράτησα τα πάντα για να ζήσω μαζί του. Όταν μου ζήτησε να τον παντρευτώ, γονατιστός με κοστούμι και μονόπετρο, δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό. Είπα ναι χωρίς δεύτερη σκέψη!

Το πρώτο παιδί ήρθε με κόπο. Μα το δεύτερο ήρθε εύκολα και έγινε η ζωή μας ροζ! Όλη η χώρα υποφέρει οικονομικά, κρίση, άγχος, αλλά εγώ ζω στο ροζ συννεφάκι μου. Έχω παντρευτεί τον πρίγκιπα, έχει καλή δουλειά, με ταξιδεύει, με προσέχει, μου κάνει έρωτα συχνά. Όλα στη ζωή μου είναι τόσο καλά. Δε μαλώνουμε, πάμε για καφέδες, συζητάμε για τα πάντα. Είναι το άλλο μου μισό!

Είμαι ταξίδι με τα παιδιά, το μωρό 4 μηνών. Κάποια στιγμή μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Χάλασε η συσκευή του, πήρε μια προσωρινά, τελικά φτιάχνει την παλιά. Περνάνε οι μέρες και επιστρέφουμε επιτέλους σπίτι μας. Βρίσκω σε ένα συρτάρι το κινητό που είχε για λίγες μέρες. Ασυναίσθητα το ψάχνω. Βλέπω διάφορες φωτογραφίες. Ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αυτήν, όμορφη, αδύνατη, σέξι. Αυτός σε μια σελφι θριαμβευτής. Ένα παρτό εσώρουχο σε έναν όμορφο κώλο. Της γυναίκας που πηδάει ο άντρας μου.
Κενό λίγων λεπτών…

Η συνέχεια εδώ

*το παραπάνω κείμενο είναι κομμάτι της συνεργασίας μας με το thebluez.gr. Για θέματα αναδημοσίευσης και πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους.