Πήγα να αφήσω το παιδί μου σε ίδρυμα…

5

Πρίν από λίγες μέρες, στο άρθρο μας «Σ’ εσένα που δεν έγινες μητέρα» λάβαμε ένα συγκλονιστικό σχόλιο αναγνώστριας, το οποίο αξίζει να διαβάσουμε για να δούμε τις δυσκολίες που ζουν ορισμένοι άνθρωποι και πώς τις αντιμετωπίζουν.

«Εγώ είμαι μια μητέρα που το γέννησε μόνη. Ο σύντροφός μου που το ήθελε πολύ, εξαφανίστηκε όταν ήταν 6 μηνών. Φυσικά είχε ερωμένη όσο ήμουν έγκυος. Χαίρομαι πολύ για το παλικαράκι που έχω σήμερα αλλά λυπάμαι που δεν μπορώ να του προσφέρω αυτά που θέλω. Είμαι τελείως μόνη με αποτέλεσμα να είμαι 3,5 χρόνια άνεργη και να υποφέρω κι εγώ κι αυτό μαζί μου.

Πήγα να τον αφήσω σε ίδρυμα αλλά μόλις άκουσα ότι πρέπει να μείνει εκεί, το απέκλεισα. Αν ήταν να μένει εκεί ως το απόγευμα θα ήταν μια ανάσα όταν δούλευα. Έκανα δυο δουλειές για να πληρώνω νταντάδες. Τώρα ούτε αυτό δεν υπάρχει. Δυστυχώς όλοι με κατακρίνουν και ας είμαστε στο 2015. Υπάρχουν στιγμές που είμαι σε πλήρη απόγνωση και δεν ξέρω τελικά ποιό είναι το σωστό. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Έκανα προσπάθειες να του δώσω ένα πατέρα αλλά μάταια. Κι έτσι είμαι μόνη μου εδώ και χρόνια και έχω αφιερωθεί σ’ αυτόν.

Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που μας νοιάζει τί θα πεί ο κόσμος, ασχέτως αν ποτέ δεν θα γυρίσει κανείς να σε κοιτάξει. Ο Θεός να μας βοηθήσει…κι όσο για τις γυναίκες που υιοθετούν είναι μάνες κι αυτές γιατί επίσης ξενυχτούν, πονούν και ζουν τη καθε στιγμή μέχρι να μεγαλώσει το παιδί.

Κι επειδή παλιότερα έχασα ένα παιδί και πόνεσα αφάνταστα, θεωρώ ότι όποια γυναίκα ένιωσε έστω και για λίγο τη ζωή μέσα της είναι κι αυτή μάνα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Αγάπη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων των αναγνωστών μας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η αναδημοσίευσή τους. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ