Παντρεύτηκα έμπορο ναρκωτικών χωρίς να το ξέρω…

5

Είπα να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία, αν και μόλις 23 ετών σε λίγους μήνες θα γίνω και εγώ μανούλα! Πριν δύο χρόνια έκανα σχέση με έναν από τους καλύτερους μου φίλους. Νόμιζα ότι αγαπιόμασταν.Τον Σεπτέμβριο έμεινα έγκυος. Του το ανακοίνωσα και εκείνος χάρηκε μάλιστα στο σπίτι του έκαναν και κάτι σαν γιορτή για το γεγονός αυτό. Ξαφνικά κάτι άρχισε να αλλάζει όμως… Τσακωθήκαμε άσχημα και έπαθα αποκόλληση πλακούντα..  Έμεινα στο κρεβάτι 47 μέρες και η μητέρα μου ήταν εκείνη που με πρόσεχε όλο αυτό το διάστημα γιατί ήμουν σε ακινησία. Ο άντρας μου όμως συνέχισε να αλλάζει να φέρεται αλλόκοτα.

Μετά από 2 μήνες, έγινε ο αρραβώνας αλλά μετά τον αρραβώνα άρχισαν όλα να ξεκαθαρίζουν.Έμαθα πως το να μείνω έγκυος το είχε συμφωνήσει ο άντρας μου με την μάνα του και πως πριν μείνω έγκυος.  5 μέρες μετά τον αρραβώνα που έμεινα στο σπίτι της, με έστειλε πίσω στην μητέρα μου γιατί δεν μπορούσε είπε να με προσέχει. Έτσι ο άντρας μου έμεινε στην μάνα του και εγώ στην δικιά μου μέχρι ο πατέρας μου να έκανε την ανακαίνιση στο δικό μου σπίτι για να μείνουμε. Σιγά σιγά βέβαια άρχισαν να αποκαλύπτονται και όλα τα ψέματα τους. Η οικονομική τους επιφάνεια; Δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν. Το σπίτι που έλεγαν ότι είχαν στον άντρα μου και θα μέναμε εκεί; Υποθήκη στην τράπεζα. Η επιτυχημένη επιχείρηση τους; Όλη ξεπουλημένη σε τοκογλύφους για να κάνει η πεθερά μου τη μεγάλη ζωή. Μέχρι και για τον τόπο καταγωγής της, μου είχε πεί ψέμματα. Για χρέη δεν το συζητώ. 550.000 ευρώ στο δημόσιο μόνο ο πεθερός και 430.000 ευρώ η πεθερά στο δημόσιο. Για τράπεζες άστο καλύτερα…

Είπα δεν πειράζει δεν παντρεύομαι αυτούς εγώ τον άντρα μου τον αγαπάω ευτυχώς σπίτι να μείνουμε έχω και οικονομική βοήθεια από τους δικούς μου θα είχαμε μέχρι να ορθοποδήσουμε. Ανέχτηκα να με βρίζουν να με προσβάλουν να με ταπεινώνουν να μου φέρονται σαν σκουπίδι, ξεκίνησα έτσι να έχω συσπάσεις από τον τρίτο κιόλας μήνα και διάφορες άλλες επιπλοκές. Η χαζή αγαπούσα τον άντρα μου και αυτός φυσικά τα επέτρεπε όλα αυτά και τα έβαζε με εμένα που ήμουν κακή νύφη. Φτάνουμε τρεις μέρες πριν τον γάμο και μαθαίνω ότι και ο άντρας μου χρωστάει 100.000 ευρώ στο δημόσιο, όμως το κατάπια και αυτό και είπα θα τα καταφέρουμε. Παντρευτήκαμε χωρίς βέρες χωρίς λουλούδια χωρίς τίποτα.  Απλά δύο υπογραφές στο δημαρχείο.

Μετά τις υπογραφές θα πηγαίναμε ένα διήμερο δώρο από τον πατέρα μου. Μας γύρισε η πεθερά μου πίσω για να ορκιστεί ότι θα με χωρίσει από τον γιο της και ότι θα με καταστρέψει. Με έβριζε με τα πιο χυδαία λόγια και να μου επιτέθηκε σωματικά. Έφυγα και ο άντρας μου με ακολούθησε. Πήγαμε να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας ένιωθα όμως ότι το τέλος μας είχε φτάσει πια. Όταν επιστρέψαμε από το ταξίδι ο άντρας μου, μου είπε ότι αν δεν σε θέλει η μάνα μου και τα αδέρφια μου εγώ τι να σε κάνω; Γυναίκα και παιδιά κάνω και άλλα, μάνα και αδέρφια δεν βρίσκω! Έτσι, κι ενώ ήμουν 4 μηνών έγκυος, μου ζήτησε να κάνω έκτρωση.

Τότε πήγα στον δικηγόρο μου να ξεκινήσω τις διαδικασίες διαζυγίου. Ανέχτηκα τα πάντα, αλλά κανέναν δεν θα άφηνα να κάνει κακό στο παιδί μου. Φυσικά αυτοί δεν το περίμεναν ότι θα έφτανα εκεί γιατί πίστευαν ότι θα έτρεχα να τον παρακαλέσω να με δεχτεί και ότι ο πατέρας μου για να μην ζήσει τέτοιο εξευτελισμό, θα πλήρωνε τα χρέη του και ό,τι άλλο του ζητούσε. Ήξεραν και την οικονομική κατάσταση των δικών μου και την περιουσία που έχω και εκεί αποσκοπούσαν από την αρχή, άλλωστε ο ίδιος με ρωτούσε πολύ συχνά πόσα χρήματα έχω στην τράπεζα και διάφορα τέτοια.Μετά το τηλεφώνημα του δικηγόρου μου όμως όλα τους τα σχέδια ναυάγησαν.

Για μέρες ήμουν και πάλι στο κρεβάτι αφού κόντεψα να χάσω το μωρό μου. Την πρώτη μέρα του χρόνου έμαθα ότι ήταν στην φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών μαζί με τον αδερφό του. Τους έπιασαν το απόγευμα της παραμονής και δεν πρόκειται να βγει ούτε σε 10 χρόνια. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Ο καλύτερος μου φίλος , ο φίλος που έχω από το Γυμνάσιο, ο άνθρωπος που αγάπησα και παντρεύτηκα και περιμένω το παιδί του, ήταν τελικά ένας άγνωστος. Όση αγάπη είχα ακόμα μέσα μου μετατράπηκε σε απέχθεια. Ένιωσα αηδιασμένη, προδομένη και πληγωμένη σαν να κατέρρευσαν όλα. Τον μίσησα όχι γιατί κορόιδεψε εμένα αλλά γιατί λέρωσε το όνομα του παιδιού μου το οποίο θα ντρέπεται για πάντα για τον πατέρα του. Γιατί ο γιος μου θα έχει το χειρότερο πρότυπο πατέρα.

Έτσι βρίσκομαι σήμερα με ένα μωράκι στην κοιλιά, με πολλά προβλήματα εγκυμοσύνης, χωρίς ασφάλεια, αφού ο άντρας μου είναι στην φυλακή χωρίς να μπορώ να μπω στις άπορες μητέρες εφόσον αν δεν περάσουν 6 μήνες δεν μπορώ να κάνω βγάλω διαζύγιο και λέω Δόξα Το Θεό που η οικογένειά μου με έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή σε όλα. Όσο για τον άντρα μου; Θα κάνω τα πάντα για να μην δει ποτέ το παιδί μου και μόλις γεννηθεί ο μπέμπης μου θα ξεκινήσω διαδικασίες ώστε να μην έχει το επίθετο του πατέρα του. Νομίζω πως αυτό θα είναι το καλύτερο για το μωρό μου.

Αθηνά

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Τα ονόματα της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!