Ο πρώην σύζυγος με υπέβαλλε σε στείρωση παρά τη θέλησή μου

5

O μόνος λόγος που θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου είναι μήπως μπορέσω να βοηθήσω κάποια γυναίκα…

Παντρεύτηκα στα 17 χωρίς να θέλω λόγω εγκυμοσύνης, αυτό πίστευα πως ήταν το σωστό.Έκανα δύο υπέροχα παιδιά άλλα τον λάθος γάμο, με έναν ανύπαρκτο σύζυγο και αδιάφορο πατέρα. Πέρασα διάφορες δυσκολίες όπως την βία και την απιστία αλλά αυτό που με διέλυσε το έμαθα 5 χρόνια μετά την δεύτερη γέννα μου. O πρώην σύζυγος με την μητέρα του σε συνεννόηση με τον γιατρό, μου έκαναν στείρωση χωρίς να το γνωρίζω λες και ήμουν σκυλί. Περιττό να πω τί έγινε, εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και τέλος. Η τελευταία τού κουβέντα ήταν «εγώ θα κάνω κι άλλα παιδιά αν θέλω, ενώ εσύ όχι…».

Δεν φτάνει τα όσα μας είχε κάνει,συνέχιζε να είναι εκδικητικός και σε εμένα και στα παιδιά.Και εκείνος και η οικογένεια του.Και στα ξαφνικά γνωρίζω τον πρίγκιπα τού παραμυθιού που αγκάλιασε εμένα και τα παιδιά μου σαν να υπήρχε από πάντα στη ζωή μας.Τα παιδιά τον έχουν δεχτεί σαν μπαμπά, σαν να μην υπήρξε ποτέ κανένας άλλος στην ζωή τους, έχουν βρει την αγάπη,την στοργή και την σημασία σε αυτόν τον μπαμπά,και εγώ την απόλυτη αγάπη και στήριξη. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να το ζήσω αυτό και ευχαριστώ Το Θεό με όλη μου την καρδιά. Το μόνο που θα ήθελα ένα τρίτο παιδάκι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Λένε πως οι ψυχές των μωρών διαλέγουν την μητέρα τους, δεν υπάρχει άραγε κάποια ψυχή να με αναζητά; Ελπίζω σε ένα θαύμα!!

Βιολέτα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας email στο info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Τα ονόματα της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά.