Ο πατέρας του πρώην συζύγου, θέλει να πληρώνει το ιδιωτικό σχολείο του παιδιού μου. Να τον αφήσω;

0

Έχω χωρίσει με τον πατέρα του γιου μου εδώ και 6 μήνες. Είχε πρόβλημα με το ποτό, μας χτυπούσε και ήταν γενικά πολύ απρόβλεπτος.

Τώρα, που έμεινα μόνη με έναν 6χρονο γιο, βλέπω, πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και προσπαθώ να τα αντιμετωπίσω όλα μόνη μου. Εργάζομαι με πλήρη απασχόληση και πολλές φορές υπερωρίες, για να τα βγάλω πέρα, μιας και ο πρώην δεν πληρώνει τίποτα. Το θέμα είναι, ότι δεν έχω, τί να κάνω το παιδί, όσο δουλεύω.

Ο πατέρας του πρώην μου, προσφέρθηκε να πληρώσει ιδιωτικό σχολείο για το γιο μου, το οποίο έχει φύλαξη μέχρι αργά το απόγευμα, ώστε να μπορώ να εργάζομαι με την ησυχία μου και να αποφορτιστώ κάπως από τις πολλές ευθύνες.

Αισθάνεται ενοχές για τη συμπεριφορά του γιου του και θέλει να βοηθήσει το παιδί και εμένα, όσο μπορεί. Πιστεύει, ότι ο γιος μου θα ωφεληθεί πηγαίνοντας σε ένα καλό σχολείο, θα αποκτήσει γνώσεις, εφόδια και θα κάνει καλές γνωριμίες.

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να στείλω το γιο μου σε ιδιωτικό, μάλλον γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να το κάνω, αλλά αυτή η λύση, εκτός του ότι θα με βοηθούσε αφάνταστα, είναι και καλή για το μέλλον του γιου μου.

Θα τον χορταίνω το Σαββατοκύριακο, αλλά και πάλι πονάει, που λόγω δουλειάς αναγκάζομαι να τον στερούμαι. Ανησυχώ, όμως, γιατί ούτε καλός μαθητής είναι ιδιαίτερα, ούτε η συμπεριφορά του είναι καλή στην τάξη. Θα τον δεχόταν το ιδιωτικό;

Έλσα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ