Ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε για να αποδείξει ότι δεν είναι γκέι. Μετανιώνω που δεν τον άφηνα να βλέπει το παιδί μας!

0

Πριν από περίπου ένα χρόνο, γέννησα ένα όμορφο κοριτσάκι. Ο μπαμπάς της και εγώ δεν ήμασταν παντρεμένοι, βγαίναμε ένα μικρό διάστημα και χωρίσαμε φιλικά. Τα πηγαίναμε καλά με την κοινή επιμέλεια, συνεννοούμασταν και ήμασταν πολύ χαρούμενοι.

3 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης μας, έδειξε ότι ήθελε να τα ξαναβρούμε. Έτσι, αρχίσαμε και πάλι να βγαίνουμε. Μου ζήτησε μάλιστα μέσα στο 2018 να παντρευτούμε, λίγες μέρες αφού έσκασε η μπόμπα ότι είναι gay. Είπε ότι τα έφτιαξε μαζί μου μόνο για να πειραματιστεί θέλοντας λέει να σιγουρευτεί, αν ήταν gay ή όχι.

Λυπάμαι πάρα πολύ για τον ίδιο και την κατάντια του. Τον κατηγόρησα, ότι τόσο καιρό με δούλευε και με χρησιμοποιούσε, ενώ ήξερε και του απαγόρεψα να ξαναπλησιάσει εμένα ή το παιδί.

Τώρα νιώθω μετανιωμένη. Ο σεξουαλικός του προσανατολισμός δεν έχει καμία σχέση με τις ικανότητές του ως γονέας. Σε αντίθεση με το φέρσιμό του απέναντί μου, ήταν πάντα εξαιρετικός με την κόρη μας.

Τί να κάνω; Να του ζητήσω συγνώμη και να προσπαθήσω να φτιάξω ξανά τη σχέση μου μαζί του; Να το ξεχάσω και να προσποιηθώ ότι δεν συνέβη τίποτα;

Γεωργία

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ