Ο πατέρας μου, μας εξαπάτησε όλους και θέλω να σταματήσω να έχω επαφές μαζί του

0

Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από τον πατέρα μου.

Απατούσε τη μητέρα μου επί πέντε χρόνια, ενώ δούλευε εκτός Ελλάδος και πέρυσι της το ανακοίνωσε και χώρισαν. Από τότε προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τη μαμά μου, ενώ έχει παράλληλη σχέση με εκείνη τη γυναίκα.

Τα αδέρφια μου δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του. Προσπάθησα να κρατήσω επαφή μαζί του εξαιτίας της κόρης μου, γιατί ήθελα να βλέπει τον παππού της.

Την προηγούμενη εβδομάδα με βρήκε στο Facebook, ένας φίλος εκείνης της γυναίκας και μου είπε ότι εκείνη είχε μετακομίσει σε άλλη πόλη και πως ο πατέρας μου, της είχε κάνει πρόταση γάμου. Είπα στον πατέρα μου ότι θα ήθελα να πάρω απαντήσεις και πως έπρεπε να κάνουμε μια ειλικρινή συζήτηση αλλά την απέφυγε. Γενικά έχει πει ψέματα σε όλους μας, σ’ εμένα, τη μαμά μου και την ερωμένη.

Με έχει απογοητεύσει και σκέφτομαι να σταματήσω να έχω επαφές μαζί του. Δεν είχα πάρει το μέρος κανενός σε αυτό το διαζύγιο, αλλά νιώθω ότι ο πατέρας μου, μας εκμεταλλεύτηκε όλους.

Τι να κάνω;

Αρετή

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ