Ο μπαμπάς του γιου μου δεν μας άφησε και ας μην είμαστε μαζί!

5

Με τον πατέρα του γιού μου γνωριστήκαμε σε ένα από τα πιο όμορφα και κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδος, εργαζόμουν στο νησί και εκείνος ήταν και είναι μόνιμος κάτοικος . Εγώ 28 χρονών και εκείνος 33, ερωτευτήκαμε από το πρώτο λεπτό! Ήταν αμοιβαίο και πολύ έντονο , πάθος έρωτας τρέλα ! Από την πρώτη επαφή θέλαμε μωρό μου το έβγαζε πολύ έντονα και εγώ σε εκείνον, κοιταζόμασταν και το μόνο που βλέπαμε και θέλαμε ο ένας από τον άλλον ήταν να κάνουμε παιδί. Κάναμε έρωτα συνέχεια όλη μέρα και όλη νύχτα πάντα ελεύθερα, με την ελπίδα να πιάσουμε παιδί! Κάναμε σχέδια πως θα είναι η ζωή μας όταν θα το έχουμε κοντά μας … ποιος θα είναι πιο αυστηρός ποιος πιο καλός, αν θα κοιμόμαστε μαζί του.. και αλλά τέτοια όμορφα… ήταν πραγματικά μια όμορφη σχέση μια σχέση που υπήρχαμε μόνο ‘’εμείς’’ εγώ αυτός και το παιδί μας.. είναι αυτό που λένε .. ‘’καλύτερα να το ζήσεις έστω και τόσο λίγο μέσα στην πορεία της ζωής, παρά να περάσεις και να μην το νιώσεις ποτέ’!’

Στο 3ο μήνα προσπαθειών, έμεινα έγκυος ! Ο θησαυρός μας ήταν πια κοντά μας, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς… ο μπαμπάς μας φοβήθηκε τόσο πολύ από το ξαφνικό σύντομο δεσμό μας που παραιτήθηκε και χωρίσαμε. Δεν μέναμε πια μαζί συνεχίσαμε όμως, εγώ Αθήνα και εκείνος στο νησί να έρχεται αρκετά συχνά και να μας βλέπει. Να συνεχίζουμε να κάνουμε έρωτα με το ίδιο πάθος και τρέλα που είχαμε όταν γνωριστήκαμε. Πηγαίναμε μαζί στο γιατρό μαζί στο τι θα πάρουμε τι θα κάνουμε στο παιδί απλά δεν μέναμε μαζί.

Ήμουν ανύπαντρη μητέρα αλλά είχα και τη δική του συναισθηματική και οικονομική στήριξη.

Δεν θα ξεχάσω τη πρώτη φορά που είδα το παιδί μας στον υπέρηχο. Έκατσα χαλάρωσα και στην οθόνη ξεπρόβαλλε μια μικρή κουκκιδίτσα λέγοντας μου ο γιατρός ότι όλα είναι καλά. Είχε τόσο δυνατά τον ήχο της καρδιάς του στα μεγάφωνα που ακόμα και μετά από χρόνια τον ακούω. Γέμισαν τα μάτια μου δάκρυα, μου κόπηκε η αναπνοή και η ευτυχία μου δεν περιγράφονταν!

Γύρισα στο νησί οι μέρες περνούσαν και ο μπαμπάς μας δεν έδειχνε πολύ χαρούμενος με ότι συνέβη. Στενοχωρήθηκα και πληγώθηκα γιατί μαζί ξεκινήσαμε και έπρεπε να  συνεχίσω μόνη. Εγώ και το παιδί. Γύρισα στους δικούς μου οι όποιοι με δέχτηκαν με χαρά και με βοήθησαν σε ότι χρειάστηκα. Φίλοι, οικογένεια ήταν όλοι πάνω μου. Ό,τι και να γινόταν όμως όσο και να πονούσε που έχασα αυτό τον όμορφο καιρό που ζούσα κοντά του, δεν ξεχνούσα αυτό που συνέβη μέσα μου και μου είχε πάρει όλη την προσοχή. Από τη πρώτη στιγμή ήμουν κοντά στο μωρό μου με όλο μου το είναι. Νοίκιασα ένα όμορφο διαμέρισμα και ο μπαμπάς του του πήρε τα πρώτα του  ρούχα. Έτρωγα κοιμόμουν και όλο σκεφτόμουν πώς θα ήταν, πώς θα γινόταν, αν θα ήμουν καλή μαμά, αν θα στενοχωριόσουν που ο μπαμπάς δεν θα έμενε μαζί μας. Ο πατέρας του μικρού ερχόταν σε όλες τις επισκέψεις στο γιατρό, έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα, ρωτούσε και ενδιαφερόταν.

9 μήνες μετά, γέννησα ένα γερό άσπρο και ξανθό μωρό, τον γιο μου, που ίσα που ακουγόταν το κλάμα του. Τον κοιτούσα και τα συναισθήματα ήταν τόσο περίεργα , δεν περιγράφονται. Έκλαιγα χωρίς να ξέρω το γιατί…ένιωθα φόβο; Ανακούφιση; Ευτυχία; Αβεβαιότητα για το άγνωστο μέλλον; Πλέον όμως έβλεπα τη ζωή αλλιώς. Και όταν ήρθε ο γιος μου, έκανα τα αδύνατα δυνατά να φανώ αντάξια στο δώρο Του Θεού. Στη τιμή να γίνω μητέρα και να μάθω στο παιδί μου τον κόσμο που δυστυχώς δεν είναι καλός  γιατί όλα γύρω μας καταστρέφονται, αξίες και άνθρωποι.!!

Όταν τον ανέβασαν στο δωμάτιο ήρθε και ο μπαμπάς του. «Κοίτα τί κάναμε» του είπα με τόση λαχτάρα και έρωτα. Και μπορεί να μην είμαστε μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, αλλά ό,τι και αν με πόνεσε, δεν άφησα στιγμή να με πάρει από κάτω και να χάσω αυτό το δώρο. Είμαι 7 χρόνια ευγνώμων Στο Θεό, στην οικογένειά μου και φυσικά στον μπαμπά του που ακόμα και από μακριά, δεν μας άφησε ποτέ!

Το αφιερώνω σε’ σένα γιέ μου που είσαι καρπός ενός πολύ μεγάλου έρωτα!

Υρώ

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων των αναγνωστών μας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η αναδημοσίευσή τους. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ