Ο γιος μου τα έχει με τον πατέρα της κοπέλας του

0

Ο 16χρονος γιος μου τα έχει με μία κοπελίτσα από πέρυσι τον Απρίλη. Ζούσε με την  οικογένειά της στην επαρχία, αλλά χρειάστηκε να μετακομίσουν λόγω της δουλειάς του πατέρα και τώρα μένουν δύο τετράγωνα πιο κάτω από εμάς.

Ο γιος μου πρόσφατα πέταξε μια βόμβα μεγατόνων, που αν σκάσει, θα έχει ολέθριες συνέπειες. Μου εξομολογήθηκε, ότι εδώ και κάποιους μήνες, έχει σχέση με τον πατέρα της κοπέλας του.

Τον πατέρα της κοπέλας δεν τον απασχολούν τα σχόλια κανενός και σκοπεύει να παρατήσει τη γυναίκα του, για να ζήσει, λέει, τη ζωή του με το γιο μου.

Χαίρομαι, που ο γιος μου ήταν ειλικρινής μαζί μου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορώ να δεχτώ σε καμία περίπτωση αυτή τη σχέση. Τί να δεχτώ; Οτι ο γιος μου τα έχει με άντρα; Που είναι κιόλας μεγαλύτερός του κατά πολύ; Που έχει οικογένεια; Που έχει γυναίκα και παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα; Που ο γιος μου τα έχει με την κόρη και παράλληλα και με τον πατέρα;

Ο γιος μου λέει, ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος, μόνο ότι προσελκύεται από αυτόν τον άνθρωπο και κοντά του νιώθει ευτυχισμένος. Παραδέχεται, ότι δεν είχε σκοπό να το φτάσει μέχρι εκεί, αλλά συνέβη.

Ανησυχώ για πολλά πράγματα, όχι τόσο για την ομοφυλοφιλία, όσο για τη διαφορά ηλικίας και το γεγονός, ότι αυτός ο άνθρωπος έχει άλλα δύο μικρότερα παιδιά. Τί μέλλον θα έχουν, όταν αυτή η σχέση μαθευτεί; Ανησυχώ για το μίσος και την εχθρότητα, που μπορεί να βιώσει από φίλους, οικογένεια και γείτονες, καθώς και την καταστροφή, που θα προκαλέσει σε εκείνη την οικογένεια. Τί φταίνε η γυναίκα του και τα παιδιά του να διαλυθούν έτσι ξαφνικά σαν οικογένεια;

Τί μπορούμε να κάνουμε ο άντρας μου και εγώ γι’ αυτό;

Δεν μπορώ να σταματήσω το γιο μου από το να βλέπει αυτόν τον άνθρωπο, ούτε μπορώ να του το απαγορέψω. Έχω αρρωστήσει από το άγχος.

Ιουλία

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ