Ο γιος μου γύρισε πίσω σε εμένα και τον πατέρα του επειδή η γυναίκα του τον έδιωξε. Πώς να τον βοηθήσουμε;

0

Ο γιος μου, ο οποίος είναι 43 ετών, ζει μαζί μας από το Σεπτέμβριο, όταν η σύζυγός του, του είπε, ότι δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του και ότι τον βλέπει περισσότερο σαν αδερφό, παρά σαν σύζυγο.

Έχουν δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 13 ετών και ένα γιο 18 ετών, αλλά ακόμα κι έτσι, η νύφη μου δεν το θέλει σπίτι, ούτε για χάρη των παιδιών.

Για να την ευχαριστήσει και να μην της πάει κόντρα, συμφώνησε να μείνει μαζί μας προς το παρόν. Εξακολουθεί να την παρακαλάει να τα βρούνε, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Δεν θέλει να είναι ξανά μαζί, του το δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά.

Ο γιος μου είναι ψυχολογικά πολύ πεσμένος. Του λείπει η οικογένειά του και η καθημερινή επαφή με τα παιδιά του. Εξακολουθεί να πληρώνει τα πάντα στο σπίτι κι ας μην μένει πια εκεί.

Εγώ και ο άντρας μου είμαστε συνταξιούχοι εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε μάθει να ζούμε μόνοι μας, ο ένας με την παρέα του άλλου. Ξεσυνηθίσαμε να έχουμε κάποιο απ’ τα παιδιά μας σπίτι.

Τί μπορούμε να κάνουμε, για να βοηθήσουμε την κατάσταση; Πώς μπορούμε να τον κάνουμε να συνειδητοποιήσει, πώς έχουν τα πράγματα και πώς θα είναι από δω και πέρα; Επί του παρόντος ό, τι κι αν κάνω, πέφτω πάνω σε τοίχο.

Κυρία Μαρία

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ