Ο άντρας μου έλεγε ότι δούλευε και συζούσε με την ερωμένη του. Μου έκαναν κατάσχεση…

0

Είμαι 40 ετών, νιώθω μόνη, βρίσκομαι στα χαμένα και δεν ξέρω από που να πιαστώ. Ήμουν παντρεμένη 11 χρόνια, μία καλή σύζυγος, πιστή σε εκείνον και αποκτήσαμε 2 παιδιά.

Ο σύζυγος μου δούλευε μακρυά από το σπίτι, και τον έβλεπα τρείς φορές το μήνα. Τότε ήταν που ξεκίνησε να έρχεται μόνο μία φορά να μας δεί, με αποτέλεσμα να έχουμε να τον δούμε από τον Οκτώβριο, όταν δηλαδή ξαναέφυγε για δουλειά.  Ξεκίνησα να λαμβάνω λογαριασμούς από την πιστωτική του, που έδειχναν ξεκάθαρα ότι περνούσε καλά. Ήταν συνέχεια έξω, περνούσε καλά, και ερχόταν τυπικά την τελευταία εβδομάδα του μήνα, σπίτι μας.

Τον κάλεσα λοιπόν και το παραδέχτηκε, μου είπε ότι έχασε την δουλειά του και πως δεν μπορούσε να πληρώσει κανένα λογαριασμό, οπότε χάσαμε τα πάντα και με άφησε να τα βγάλω πέρα μόνη μου.

Έπρεπε να μετακομίσουμε άμεσα και εξαιτίας όλης της κατάστασης έπαθα καταθλιψη. Προσπάθησα να κινήσω διαδικασίες διαζυγίου, αλλά δεν μπορούσε να τον βρεί κανείς, για να του παραδώσει τα χαρτιά.

Μετά από μερικές εβδομάδες μου έκαναν κατάσχεση αυτοκινήτου, καθώς δεν είχε πληρώσει τις δόσεις του. Οι άνθρωποι που ήρθαν μου έδωσαν μια διεύθυνση και μου είπαν ότι όσες φορές προσπαθούσαν να τον καλέσουν, απαντούσε μια γυναίκα.

Προφανώς δεν είχε χάσει την δουλειά του – απλά ζούσε με μια άλλη. Τον αντιμετώπισα και μου είπε ψυχρά ότι θα πρέπει να ζήσω με αυτό. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα, δεν έχω καταφέρει να του μιλήσω από κοντά, και τα παιδιά μου έχουν να τον δούν εδώ και 16 μήνες.

Αγαπητή φίλη,

Δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα – είναι απαίσιος και θα πρέπει να αφοσιωθείς μόνο στα παιδιά σου. Δεν έκανες τίποτα λάθος, είναι δική του η αποτυχία όχι δική σου, και θα πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες όσων προκάλεσε.

Όταν βαρεθεί εκείνη την γυναίκα ή όταν θα τον πιάσει μια συνειδησιακή κρίση θα γυρίσει σπίτι, και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για αυτό. Σταμάτα να αναζητάς συναισθήματα από εκείνον – και προσπάθησε να αποκτήσεις τον έλεγχο. Τώρα που έχεις την διεύθυνση του, φρόντισε να του στείλεις τα χαρτιά του διαζυγίου.

Αυτός ο άντρας σε έχει ταλαιπωρήσει και είναι ένας απαίσιος πατέρας. Ξέρω ότι μπορεί να μην το πιστεύεις αυτή τη στιγμή καθώς είσαι συγκλονισμένη από όσα έχουν συμβεί, αλλά είσαι νέα ακόμα και μπορείς να ξαναφτιάξεις την ζωή σου.

Η καλύτερη μορφή εκδίκησης είναι να επιζήσεις από αυτή την κατάσταση και να ξαναβρείς την ευτυχία, ακόμα και αν πρέπει να προσποιηθείς για λίγο καιρό. Δείξε στα παιδιά σου ότι δεν είναι σωστό για έναν άντρα να φέρεται έτσι. Μην ξεχάσεις να ζητήσεις βοήθεια από φίλους και συγγενείς που θα σου συμπαρασταθούν.

Πηγή : http://www.mirror.co.uk/