Μπήκαν οι γονείς του στη μέση επειδή είμαι χήρα και έχασα το μωρό μου…

0

Το παρακάτω κείμενο είναι η μικρή ιστορία μιας φίλης αναγνώστριας που την υπέβαλλε με σχόλιο στη σελίδα μας και θεωρήσαμε πως αξίζει να τη διαβάσεις!

«Πριν 6 χρόνια έχασα τον άνδρα μου από καρκίνο και έμεινα με δύο παιδιά του δημοτικού τώρα. Τελείωσα το πανεπιστήμιο αλλά δεν δούλευα και έμεινα με σύνταξη και το δικό μας σπίτι.

Ο καινούργιος άνδρας εμφανίστηκε πριν 3,5 χρόνια, αλλά εγώ δεν τον ήθελα, γιατί ήταν 4 χρόνια μικρότερος από μένα, και 15 χρόνια πριν είχε χάσει τον αδελφό του. Παρόλο που είναι από μια πλούσια οικογένεια, θεώρησα πως δεν έχει τι να κάνει με μια χήρα. Αλλά, η καρδιά νίκησε τη λογική και η σχέση μας ξεκίνησε. Μέχρι που έμαθαν οι δικοί του πως είμαστε μαζί.  Από τότε άρχισαν οι εκβιασμοί: Πώς και γιατί εκείνος να μεγαλώνει τα παιδιά της χήρας, και γιατί η χήρα να τους φάει τα λεφτά, κλπ.

Πριν δύο χρόνια έμεινα έγκυος και αντί να το χαρώ – πέρασα από την κόλαση: Πάλι οι γονείς του μπήκανε μεταξύ μας, εκείνος μου πρότεινε να κάνω έκτρωση. Από την στεναχώρια μου, όχι μόνο έλιωσα αλλά έχασα και το μωρό στον τρίτο μήνα. Χάρηκαν οι γονείς του, αλλά εκείνος έμεινε μαζί μου. Και πάλι προσπαθούμε να κάνουμε παιδί, αλλά μόνο που σκέφτομαι τους δικούς του, γεμίζω με πίκρα και λες νιώθω το μίσος τους.

Άννα

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Άφησε το σχόλιό σου, στείλε μας email στο 
info@singleparent.gr ή βρες  μας, στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ