Μπήκα στο δωμάτιο της κόρης μου και την έπιασα να το κάνει με τον φίλο της ντυμένο…Αγιοβασιλίτσα

0

Μία από τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες στιγμές είναι όταν η γυναίκα μου σερβίρει φορώντας τη στολή της Αγιοβασιλίτσας. Το κάνει εδώ και χρόνια και χαρίζει χαμόγελα σε όλους μας με την εμφάνιση και το χαμόγελό της! Τη χαίρομαι πραγματικά.

Πριν από μερικές εβδομάδες, μπήκα τυχαία στο δωμάτιο της κόρης μου. Νόμιζα ότι έλειπε απ’ το σπίτι. Την έπιασα να κάνει σεξ με το φίλο της και να φοράει ΕΚΕΙΝΟΣ, όχι εκείνη τη στολή της γυναίκας μου. Ντύθηκε δηλαδή ο Μήτσος Αγιοβασιλίτσα. Σοκαρίστηκα, μου κόπηκε η λαλιά. Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή τί να πω, τί να κάνω. Πήρα τα μπρος πίσω και έφυγα.

Πού να το πω στη γυναίκα μου; Θα φρίξει. Η κόρη μου το έριξε στο καλαμπούρι. Είναι μόλις 20 ετών άλλωστε, μικρή και τα βλέπει όλα πιο χαλαρά. Εγώ έχω χάσει τον ύπνο μου. Πλησιάζουν οι μέρες των εορτών και ο φίλος της κόρης μου θα είναι μαζί μας στο τραπέζι. Φαντάζομαι μόλις δει τη γυναίκα μου ντυμένη Αγιοβασιλίτσα χαρά, που θα κάνει. Έχω άδικο, που ανησυχώ;

Άλκης

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ