Μόνος μπαμπάς εξομολογείται: Το θέμα είναι οι άνθρωποι να σκέφτονται αν πραγματικά θέλουν παιδί πριν το κάνουν!

0

Σας γράφω με αφορμή το άρθρο «Αν δεν μπορείς να ζήσεις το παιδί, δώσε την επιμέλεια στον πατέρα».

Είμαι χωρισμένος με ένα 5χρόνο αγοράκι.Ο μικρός πλέον μένει με τη μαμά του αλλά αν όχι κάθε μέρα,μέρα παρά μέρα τουλάχιστον τον παίρνω.Ακριβώς όπως τα λες.Δεν είναι μόνο τα λεφτά και μου αρέσει πολύ το υστερόγραφο σου στο τέλος. Σε ευχαριστώ πολύ προσωπικά.

Υπάρχουν μάνες που είναι και πατέρες μαζί,αλλά υπάρχουν και πατέρες που είναι καλύτεροι από μάνες στην εποχή μας.Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσει ο καθένας αν πραγματικά θέλει παιδί και όχι απλά το τριπακι της κοινωνίας,έχεις 2 χρόνια παντρεμένος πότε θα κάνετε παιδί.

Λόγω κάποιων καταστάσεων εγώ ήμουν εκείνος που τα βράδυα σηκωνόταν τις περισσότερες τουλάχιστον φορές να τον ταΐσω και κοιμησω και ας δούλευα στις 7.Δεν εχω χάσει παιδική γιορτή και στη λογοθεραπεiα τον πάω εγώ πάντα.Όμως αν μου λέγανε να επιλέξω για την επιμέλεια,πραγματικά δε ξέρω…

Έχει και «καλά» έχει και τα «άσχημα».Έχω μείνει με το παιδί μόνος για πάνω από 10 μέρες και ήταν ωραία.Το θέμα με τις διατροφές γίνεται επειδή υπάρχει έχθρα μεταξύ των 2 σε επίπεδο που δε μπορούν να το διαχειριστούν. Ίσως ο ένας χρησιμοποιεί το παιδί σαν επιβράβευση του άλλου γονέα ή και συγγενών. Παράδειγμα θα πάρεις το παιδί αν κάνεις αυτό…Ίσως ο γονέας πιστεύει ότι η διατροφή που δίνει αντί να είναι για το παιδί τη χρησιμοποιεί ο άλλος γονιός για τη πάρτη του.

Μεγάλο ζήτημα και συγνώμη που σας κούρασα…

Κωνσταντίνος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ