Μόνος μπαμπάς ερωτεύτηκε παντρεμένη

0

Μεγαλώνω μόνος μου τον γιό μου σχεδόν από τότε που γεννήθηκε μιας που η μητέρα του μας εγκατέλειψε. Ο γιός μου τώρα είναι 3 και εγώ είμαι 32. Ευτυχώς εργάζομαι και έχω έναν αξιοπρεπή μισθό με τον οποίο μπορώ να μεγαλώσω το παιδί μου. Η μητέρα του δεν δίνει διατροφή διότι δεν ήμασταν παντρεμένοι όμως και να ήμασταν δεν θα ζητούσα. Ξέρω ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και το μόνο που αξιώνομαι είναι την επικοινωνία της με τον γιό μας οπότε δεν θέλω να βάλω τα λεφτά στη μέση εις βάρος του παιδιού.

Είμαι καινούριος στη δουλειά και το πρόβλημα είναι ότι έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι με μία συντονίστρια της ομάδας. Πηγαίνουμε οι δυο μας σε επαγγελματικά ραντεβού αλλά μόνο μέχρι εκεί γιατί ο άντρας της ζηλεύει πολύ. Και επειδή δεν μπορούμε να βγούμε εκτός δουλειάς, κάνουμε μισή ωρίτσα διάλειμμα κάθε μέρα και τρώμε μαζί. Μιλάμε, γελάμε και καμιά φορά όταν ο άντρας της δεν είναι στο σπίτι, με παίρνει τηλέφωνο και συζητάμε. Όλη αυτή η επαφή έχει οδηγήσει σε μία πολύ δυνατή φιλία και με κάνει να αισθάνομαι απίστευτη έλξη για αυτή τη γυναίκα. Νομίζω ότι και εκείνη αισθάνεται το ίδιο αλλά επειδή είναι παντρεμένη δεν έχουμε κάνει τίποτα παραπάνω.

Ποτέ πρίν στη ζωή μου δεν είχα κάνει κάτι με παντρεμένη ούτε έχω κοιτάξει ποτέ τις γυναίκες ή τις κοπέλες των φίλων μου δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Όταν μια γυναίκα δεν ήταν διαθέσιμη, δεν ήταν διαθέσιμη και τέλος δεν το προχωρούσα ποτέ. Τώρα ξαφνικά γιατί είμαι ερωτευμένος με κάποια που δεν είναι διαθέσιμη και δεν μπορώ να ξεκολλήσω;

Μία φίλη μου που το συζητήσαμε, μου είπε πως ίσως αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω σχέση και ότι αυτή η έλξη δείχνει πως είμαι έτοιμος αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά μου και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να μοιράζομαι τον χρόνο που αφιερώνω στο παιδί μου. Μάλιστα πολύ πρόσφατα βγήκα από μια σχέση που πληγώθηκα πολύ και δεν αισθάνομαι έτοιμος. Γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση πώς γίνεται υπό αυτές τις συνθήκες, να νιώθω τέτοια έλξη για κάποια.

Για να σας πω και την αλήθεια, η σχέση μας με τη συγκεκριμένη έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, δηλαδή δεν αρνούμαστε ότι αρέσει ο ένας στον άλλον αλλά δεν κάνουμε και κάτι γι’ αυτό. Είμαι μπερδεμένος και δεν ξέρω τι να κάνω. Ακόμα κι αν έκανα σχέση μαζί της δεν ξέρω πού θα πήγαινε, αν θα άφηνε τον άντρα της ή θα ήθελε κάτι πιο χαλαρό, αλλά δεν θέλω και να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να περιμένω περισσότερα από εκείνη και εκείνη να μην θέλει. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ…

Αγαπημένε μου φίλε,

Εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσεις τα πολλά πάρε-δώσε με αυτή τη γυναίκα. Όχι άλλα τηλεφωνήματα και διαλείμματα και αν γίνεται να πηγαίνει ο καθένας μόνος του στις επαγγελματικές συναντήσεις, ακόμη καλύτερα. Αυτή η απόσταση θα δώσει και στους δύο χρόνο να σκεφτείτε και να αποφασίσετε τι θέλετε.

Εσύ ειδικά τί θέλεις; Θέλεις απλά μια γυναίκα στη ζωή σου; Μπορείς να την έχεις. Όμως τι σύντροφο θέλεις; Θέλεις μία σύντροφο ανοιχτή και ειλικρινής που θα είναι συναισθηματικά και πρακτικά διαθέσιμη ανά πάσα ώρα; Διότι αν θέλεις μία τέτοια σύντροφο, η γυναίκα αυτή δεν είναι. Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να παραπλανά τον άντρα της σχετικά με τη σχέση που έχετε και σίγουρα δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμη. Επομένως πιστεύω ότι μια σχέση μαζί της δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο και επιπλέον, θα είχε και αρνητικές επιπτώσεις στον τρόπο ζωής σου και στην ευημερία αλλά και στο αίσθημα ασφάλειας του παιδιού σου.

Όσο για εκείνη, επίσης δεν ξέρει τι να κάνει. Εφόσον λέει στον άντρα της ότι είστε απλοί συνάδελφοι ή φίλοι ενώ είστε κάτι παραπάνω, εξαπατά τον άντρα της ακόμη κι αν δεν έχει κάνει κάτι μαζί σου. Εάν είναι σωστή ή τέλος πάντων θέλει να κάνει το σωστό, θα σταματήσει να συναναστρέφεται μαζί σου μέχρι να δεί πώς πρέπει να κινηθεί που σημαίνει ότι ή θα κάνει κάποιες κινήσεις να βελτιώσει τον γάμο της ή θα χωρίσει, είτε είναι μαζί σου στο μέλλον είτε όχι. Αλλά αυτή τη στιγμή η γυναίκα αυτή δεν είναι διαθέσιμη οπότε στη θέση σου, και ειδικά αν είχα παιδί, θα έκανα πίσω.

Μέχρι στιγμής, τα έχεις πάει μια χαρά για μόνος μπαμπάς και είναι κρίμα να το χαλάσεις. Σκέψου προσεκτικά τι θέλεις για σένα και τον γιό σου. Κάτι συμβαίνει μέσα σου, κάποιος πόθος βγαίνει στην επιφάνεια, κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο ή επιθυμία που εκφράζεται μέσω της έλξης σου γι’ αυτή τη γυναίκα και καλό είναι να ψάξεις μέσα σου, να το βρείς. Χρειάζεσαι λοιπόν χρόνο να καταλάβεις τι ακριβώς ψάχνεις και ύστερα να ετοιμαστείς να το βρείς!

Πηγή: Salon.com

Περιμένουμε και τη δική σας εμπειρία με email, στο info@singleparent.gr
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και σας διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σας θα παραμείνει μυστική.