Μόνη μητέρα θα πει να παλεύεις μόνη να συντηρήσεις σπίτι και παιδί

0

Τη μονογονεϊκή ζωή δεν μπορείς να την περιγράψεις, απλά τη ζείς και την αισθάνεσαι!

Είναι εξαντλητικό και σε στραγγίζει συναισθηματικά να τα κάνεις όλα μόνος σου ή με ελάχιστη βοήθεια. Και μερικές φορές αναστατώνεσαι με μικροπράγματα και κλαίς κρυφά για να μην σε δει το παιδί σου. Πρέπει να είσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα για να τα προλάβεις όλα .

Είναι δύσκολο να είσαι μόνη μητέρα και όταν μεγαλώνει ο γιός σου να πρέπει να του εξηγήσεις όλες τις «αντρικές» αλλαγές που θα του συμβούν.
Είναι δύσκολο να παρεις αποφάσεις για την εκπαιδευση, την υγεια , τις εξοδους ,τους φιλους…. τα μικρα πρακτικά της καθημερινότητας .
Είναι δύσκολες οι γιορτές, τα ταξιδια, οι σχολικες συγκεντρώσεις, οι αθλητικες δραστηριότητες .

Είναι απίστευτα κουραστικό συναισθηματικά και σωματικά.
Είναι δυκολο να δειχνεις δυνατή κάθε μέρα να κρυβεις την επαγγελματικη ανασφάλεια και να παλευεις μονη να συντηρησεις παιδι και σπίτι .

Πολλοί άνθρωποι θα σου πουν πόσο δύσκολο είναι αλλά σχεδόν κανείς δεν θα σου πεί πόσο υπέροχο είναι να δίνεις στο παιδί σου, το 100% της προσοχής σου.

‘Όλα εξαρτώνται από σένα.

Θα παλέψεις αλλά μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά !!!!

Δανάη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ