Μόλις γέννησα έμαθα ότι ο πατέρας του παιδιού μου, παντρεύτηκε κρυφά μια άλλη γυναίκα

0

Ερωτεύτηκα τον Νίκο ενώ εργαζόμασταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του Αιγαίου.

Μετά από ένα μήνα γνωριμίας, έμεινα έγκυος, αλλά στη πορεία παρουσίασα επιπλοκές και αποφάσισα να γυρίσω προσωρινά στο πατρικό μου, μέχρι να γεννήσω. Ο Νίκος είχε δουλειά, οπότε έμεινε πίσω.

Όταν έφερα στον κόσμο το αγοράκι μας, ο Νίκος έλειπε για δουλειές. Μια φίλη μου, που είδε φωτογραφίες του Νίκου στο facebook, μου είπε πως όχι μόνο δεν έλειπε σε δουλειές αλλά ήταν σε μήνα του μέλιτος. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παντρεύτηκε τη κοπέλα του. Ναι ο Νίκος είχε κοπέλα όταν έκανε σχέση μαζί μου. Ο Νίκος είχε σοβαρή σχέση όταν έμεινα έγκυος. Ο Νίκος «ξέχασε» να τα πει όλα αυτά και εγώ έγινα ερήμην μου μητέρα ενός παιδιού χωρίς πατέρα.

Στην αρχή έπεσε ο ουρανός και με πλάκωσε. Πότε πρόλαβε και τη γνώρισε για να τη παντρεύεται; Μετά βέβαια έμαθα ότι ήταν μαζί χρόνια. Τον πήρα τηλέφωνο και ζήτησα εξηγήσεις. Μου είπε ότι τη παντρεύτηκε γιατί ήταν μαζί χρόνια και τη λυπόταν, αντί να λυπηθεί τον εαυτό του ο καραγκιόζης.

Του το έκλεισα στη μούρη και ξέσπασα. Επέστρεψα στο πατρικό μου με τον γιο μου. Ούτε το παιδί δεν ήθελα να βλέπω, δεν το θήλασα, ήμουν σε απόγνωση. Έφυγα να γεννήσω γεμάτη όνειρα ότι θα μεγαλώναμε το μωράκι μας μαζί και γύρισα μονογονέας και μάλιστα προδομένη αφού ο άνθρωπος που νόμιζα άνθρωπό μου, είχε άλλη και τη παντρευόταν πίσω από τη πλάτη μου.

Ο Νίκος βλέπει το παιδί αραιά και πού και με βοηθάνε οι γονείς μου. Παρά τα όσα έγιναν, θέλω ο γιος μου να έχει τον πατέρα του κοντά του. Νιώθω ένοχη γιατί είχα δει τα σημάδια αλλά δεν φανταζόμουν. Δεν πίστευα.

Μεγάλος ρουφιάνος το ένστικτο, να μην το παραβλέπετε ποτέ. Εγώ το παρέβλεψα και πόνεσα, έκανα χρόνια να συνέλθω να εμπιστευτώ, να προχωρήσω. Αλλά αυτό το ψέμα, γέννησε μια αλήθεια. Τον γιο μου.

Ειρήνη

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ