Μεταφυσικό: Ανατριχιαστικές παιδικές ατάκες, για το παρελθόν και το μέλλον!

0

Υπάρχει μία περίοδος στη ζωή του ανθρώπου που η ενέργειά του είναι καθαρή, λαμπερή και ευθυγραμμισμένη με την αγάπη από την οποία προήλθε. Αυτή η περίοδος είναι η παιδική ηλικία για αυτό και τα παιδιά μέχρι 12 ετών, συνδέονται πολύ στενά με τη φύση και τα ζώα σε σημείο να βιώνουν πολλές μεταφυσικές εμπειρίες. Μέρος αυτής της σύνδεσης και των εμπειριών είναι η ικανότητα να διαισθάνονται γεγονότα πρίν αυτά συμβούν ή καταστάσεις που ένας ενήλικος αδυνατεί να αντιληφθεί ή να εξηγήσει. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο «μεταφυσικά» και ανατριχιαστικά πράγματα που έχουν ειπωθεί από παιδιά, όχι φυσικά για να σας φοβίσουμε, αλλά για να δείτε πόσο «μακριά» μπορεί να φτάσει το μυαλό τους, τη στιγμή που εμείς πολλές φορές θεωρούμε ότι «είναι μικρά και δεν καταλαβαίνουν!».

-Μου είπε η κόρη μου τις προάλλες «Όταν ήμουν στην ηλικία σου, σε πήγαινα για μπάνιο στη θάλασσα και για φαγητό. Σε διάβαζα για το σχολείο και σε πήγαινα για ψώνια. Τώρα που ξαναζώ από την αρχή, εγώ είμαι η μικρή και εσύ η μεγάλη!»
Joanna

-«Μαμά, ένα βράδυ ξύπνησα και ήρθα στο δωμάτιό σου και αντί να σε ξυπνήσω κάθισα απέναντί σου και σε κοίταζα και εσύ δεν ήξερες καν ότι ήμουν εκεί!»
Mary

-Όταν τα δίδυμα αγόρια μου, ήταν 2,5 ετών, πήγα ένα βράδυ στο δωμάτιό τους να δω αν όλα είναι καλά και ο μικρός μου είπε ψιθυριστά «Μαμά, μπορείς να πείς στον κύριο που κάθεται στο κρεβάτι μου να φύγει; Φοβάμαι…»
Catherine

-«Είμαι νηπιαγωγός και την ώρα που άλλαζα πάνα σε ένα μωρό, ήρθε ένα παιδάκι από την τάξη μου, έπιασε την κοιλιά μου και ενώ γενικά το παιδάκι αυτό δεν ήταν πού ομιλητικό, μου είπε «Θα κάνεις αγοράκι». Γέλασα πάρα πολύ όταν έγινε αυτό αλλά 3 εβδομάδες μετά που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, φρίκαρα. Σήμερα έχω ένα αγοράκι 5 ετών!»
Sophie

-Ο γιός μου ζητούσε επίμονα από την ανιψιά μου να πάνε μαζί στο υπόγειο του σπιτιού μας αλλά η μικρή δεν ήθελε. Εκείνος την πίεζε και εκείνη τον έσπρωχνε προς τα δωμάτια για να παίξουν επάνω. Κάποια στιγμή ο γιός μου της πιάνει το χέρι και της λέει «Μη φοβάσαι Μαρία, δεν θα σε πειράξουν!». Ποιοί;!!
Helen

-Η μικρή μου κόρη «Μαμά, ποιος είναι αυτός ο άντρας που έρχεται στο παράθυρο όταν κοιμάμαι;».
Kelly

-Ο 4 ετών γιός μου πήδηξε στην αγκαλιά μου, μου είπε πως με αγαπάει και ύστερα μας ανακοίνωσε με καμάρι πως όταν μεγάλωνε θα με παντρευόταν «Δεν μπορείς να παντρευτείς τη μαμά σου, γιατί είμαι εγώ παντρεμένος μαζί της» του είπε ο μπαμπάς του. «Επειδή θα πεθάνεις πολύ σύντομα,  η μαμά μου θα χρειαστεί καινούριο άντρα» του είπε με φίλησε και πήγε για ύπνο!
Rose

-«Μαμά το ξέρεις ότι ο μπαμπάς έχει ένα μεγάλο κρυφό δάχτυλο; Το φυλάει στο βρακί του!»
Betty

-«Μπαμπά μέσα στη ντουλάπα μου είναι ένας κλόουν και προσπαθεί να με πάρει»
Michael

-Ένα βράδυ που οδηγούσα γυρίζοντας από τη δουλειά και είχα τον 3 χρονών γιό μου στο πίσω κάθισμα, μου δείχνει ξαφνικά ένα κτίριο και μου λέει «Να μαμά, εδώ δούλευα παλιά!» Αυτό το κτίριο ήταν το κτίριο που εργαζόταν ο πεθερός μου πρίν 40 χρόνια.Όταν ο άντρας μου τον ρώτησε τι δουλειά έκανε σε αυτό το κτίριο, περιέγραψε τη δουλειά που έκανε ο πεθερός μου!
Melanie

-Η κόρη μου είχε μια φανταστική φίλη που φώναζε «Γιαγιά». Πάντα σκεφτόμουν πως ήταν παράξενο να έχει φανταστική φίλη με αυτό το όνομα ώσπου μια μέρα που ήμασταν στο αμάξι μου λέει «Μαμά, η γιαγιά είπε να προσέξεις τα λουλούδια στην κρεβατοκάμαρά της». Πράγματι όταν ζούσε η γιαγιά μου, οι ξαδέρφες μου και εγώ πηγαίναμε στην κρεβατοκάμαρά της και πειράζαμε κάτι διακοσμητικά λουλούδια που είχε σε ένα βάζο και τα οποία όταν πέθανε, κράτησα για ενθύμιο!
Patricia

-Η γιαγιά μου, όταν ήμουν 14, έπασχε από διαβήτη. Εκείνο τον καιρό της είχαν κόψει το πόδι αλλά τελικά λίγο καιρό αργότερα δεν τα κατάφερε και πέθανε. Φυσικά, η 2 ετών κόρη μου δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει. Μια μέρα που με τη μικρή κοιτούσαμε το οικογενειακό άλμπουμ, βλέπει η κόρη μου τη φωτογραφία της γιαγιάς μου όταν ήταν πολύ νέα και λέει «Μαμά κοίτα. Αυτή η κυρία έχει δύο πόδια πάλι!».
Veronica

-«Μαμά το ήξερες ότι μερικές φορές τα βράδια πετάω πάνω από το σπίτι; Το σώμα μου δεν πετάει αλλά πετάω εγώ. Μπορώ να πηγαίνω πολύ μακριά και να βλέπω ανθρώπους που μου λείπουν, βλέπω και τον παππού. Χθες πέταξα και σε είδα να κοιμάσαι στο δωμάτιό σου!».
Emma

Πηγή: Danoah.com