Στέφανος: Μένω με την πρώην μου για χάρη του γιου μας, αλλά κοιμάμαι με την αδερφή της

0

Με λένε Στέφανο, είμαι 33 ετών και έχω ένα γιο 4. Η μητέρα του είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και τα είχαμε 5 χρόνια, πριν αποκτήσουμε το γιο μας. Δυστυχώς η σχέση μας δεν πήγε τόσο καλά όσο θέλαμε και 2 χρόνια αφότου ήρθε στη ζωή ο γιος μας αποφασίσαμε να χωρίσουμε.

Και κάπου εδώ αρχίζουν να περιπλέκονται κάπως τα πράγματα. Το συζητήσαμε και είπαμε να συνεχίσουμε να μένουμε μαζί για χάρη του παιδιού. Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά δωμάτια, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και δεν έχουμε τσακωθεί ούτε μια φορά. Ο καθένας μας βγαίνει, πηγαίνει όπου θέλει, έχουμε τα φλερτ μας, τις σχέσεις μας και πηγαίνουμε με όποιον κρίνουμε χωρίς να δίνουμε λογαριασμό στον άλλο. Ευτυχώς ζήλειες και τέτοια δεν έχουμε. Τα έχουμε συζητήσει και τα έχουμε συμφωνήσει.

Το πρόβλημα είναι ότι κάνω σεξ με την αδερφή της και δεν το ξέρει.

Δεν ήθελα να έρθουν έτσι τα πράγματα, ούτε μου αρέσει να την κοροϊδεύω, αλλά τα αισθήματα τόσο τα δικά μου, όσο και τα δικά της είναι δυνατά. Υπάρχει μεγάλη έλξη ανάμεσά μας. Καμιά φορά, όταν η πρώην μου λείπει τη φέρνω σπίτι. Ξέρω ότι είναι απαράδεκτο έως ηλίθιο αυτό που κάνω, αλλά έχω κολλήσει μαζί της και δεν λέω να ξεκολλήσω.

Αν η πρώην μου μας πάρει χαμπάρι, ξέρω ότι το λιγότερο που θα κάνει είναι να πληγωθεί. Δεν θέλω να της κάνω κάτι τέτοιο. Δεν της αξίζει. Τί να κάνω που η αδερφή της μου έχει πάρει τα μυαλά; Με ξεπερνάει, δεν ξέρω τί να κάνω. Νιώθω πως έχω χάσει τα μυαλά μου.

Στέφανος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ