Καληνύχτα μπαμπά. Κι ας μην σε είχα ποτέ!

0

Πατέρας είναι η ταυτότητα σου, η ασφάλεια σου, το πρότυπο του ανδρός που θα ηθελες να βλέπεις σε κάθε άνδρα που σε πλησιάζει. Απο τον δάσκαλο στο δημοτικό εώς εκείνον που θα γίνει πατέρας στα δικά σου παιδιά. .Ο μπαμπας,άνδρας ήρωας!Εκείνος που δεν θα σε προδωσει ποτέ, ο μπαμπας που εμφανιζεσαι μπροστά του,απεριποιητη,πληγωμένη,λαμπερή..με όλες τις μορφές σου και η απόκριση του,είναι πάντα η ίδια: Σε αγκαλιάζει με το τρυφερό του βλέμμα, το συμπονετικό,το γεμάτο αγάπη και κατανννόηση.Είναι η αρχή σου,σαν άνθρωπος.. Ο γεννήτορας σου,η εικόνα που αγκαλιαζεις νοητά,οσο μεγαλώνεις..

Ορισμένα παιδιά, αυτό το δώρο Του Θεού, το στερούνται.Για χιλιους και δύο λόγους..Είτε σε μικρή, είτε σε μεγάλη ηλικία.. Άνδρες -Πατέρες.. αν τύχει και διαβασετε κατα τύχη, το κείμενο αυτό, να είστε κοντά στα παιδιά σας. Μην τα αμελείτε,μην αφηνετε τον χρόνο ή τον χώρο να μπαίνει ανάμεσά σας..Σας χρειάζονται, για να δημιουργήσουν αρχές, πρότυπα σωστά, αυτοπεποίθηση που θα ακολουθούν μια ζωή, περπατώντας στα δικά σας αποτυπωματα..

Δείτε σχετικά: Η αξία του πατέρα στη μονογονεϊκή οικογένεια

Εσείς οι άνδρες που ακόμα δεν γινατε γονείς, φροντιστε όταν σας ευλογήσει Ο Θεός, με την συνέχεια σας,να είστε σωστοι,παρόντες και τρυφεροί,με τα παιδακια σας. Μην τα χαλασετε,με αλλοπρόσαλες και αλλόκοτες συμπεριφορές,σε οποιαδήποτε ηλικία και αν βρίσκονται.. Γιατί η δικη σας»ανωμαλία» και αστάθεια, θα είναι μια αέναη πληγή για εκείνα.. Θα τα ακολουθεί μια ζωη και θα νιώθουν ορφάνια και σύγχυση..

Και εσείς τα παιδιά ενήλικες πλέον, που έχετε τον πιο γλυκό μπαμπά του κόσμου, μην περιμένετε αύριο, να τον δείτε.. Ίσως το αύριο δεν έρθει ποτέ, να μην υπάρξει..

Καληνύχτα μπαμπά και ας μην σε είχα ποτέ!

Μαρίνα