Η σύντροφος του γιού μου, με κατηγόρησε ότι ασέλγησα στο παιδί της και την έδιωξα

0

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο γιός μου ήταν 23 ετών, γνώρισε μια γυναίκα η οποία είχε ήδη ένα παιδί. Όταν ο γιός της  ήταν 4 ετών, μου ζήτησαν να τον κρατήσω για ένα βράδυ. Ενθουσιάστηκα με την ιδέα και φτιάξαμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μετά τον έβαλα να κοιμηθεί μέχρι να γυρνούσε η μαμά του με το γιό μου, για να τον πάρουν.

Ξύπνησε στον ύπνο του και ζητούσε τη μαμά του, οπότε ξάπλωσα δίπλα του μέχρι να ξανακοιμηθεί. Λίγο αργότερα με ξύπνησε ο γιός μου ο οποίος ήταν μαζί της και μου ζήτησε να γυρίσω στο κρεβάτι μου. Την επόμενη μέρα, εκείνη ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά και η πρώτη μου σκέψη ήταν, τι ακριβώς έκανα λάθος.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν με ρώτησε, «θέλω να ξέρω γιατί ήσουν ξαπλωμένος δίπλα στο παιδί μου!» Το ξέρω ότι φέρθηκα ανώριμα γιατί ένιωσα ότι με πρόσβαλλε και της ζήτησα να φύγει από το σπίτι μου και να μην ξαναπατήσει το πόδι της ποτέ. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ από αυτό που μου είπε.

Ο γιός μου δεν μπορεί να με συγχωρήσει και με την πρώτη ευκαιρία με κατηγορεί, μου λέει ότι εκείνη είχε δίκιο και πως το μόνο που ήθελε ήταν να προστατέψει το παιδί της. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτό που έχει συμβεί, τι να κάνω;

Μάριος

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο 
info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ